CHP’li Şen: Yaşanan olaylar üzüncü verici

CHP 1. sıra Van Milletvekili Adayı Cemal Şen, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olayların üzüntü verdiğini belirterek, “Ülkemizde hiç istemediğimiz olaylara tanık oluyoruz. Şiddet kimden gelirse gelsin ben her zaman karşıyım. Bu olay

VAN 12.10.2015 11:23:41 0
CHP’li Şen: Yaşanan olaylar üzüncü verici
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Burhan Ergin
                 1 Kasım tarihinde yapılacak genel seçim ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1. Sıra Van Milletvekili Adayı Cemal Şen, önemli çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Ankara’da yaşanan terör saldırısına tepki gösteren Milletvekili Adayı Şen, yaşanan olaylara herkesin üzüldüğünü kaydetti.
 
         ŞEN: ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM
          Türkiye’de sıkıntılı bir dönemden geçildiğini hatırlatan Şen, “Bu ülke hepimizin ortak değeridir ve bu değerimize sahip çıkalım. Birlikle kardeşlik içinde güzel ülkemiz ve ilimiz için çalışalım. Barış içinde hayatımızı sürdürelim. Aksi takdirde gün geldiğinizde pişman oluruz” dedi.
Seçim çalışmalarını tek başına yürüttüğüne vurgu yapan Cemal Şen, “Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Kasım seçimleri inşallah ülkemize hayırlar getirir.Ben ilimizdeki yerel basını çok önemsiyorum. Yerel basın burada doğup, burada büyüyen, burada bu ülkenin, bu kentin, bu beldenin tüm yapılarıyla çok iyi bilen bir yönetimdir.  Çalışmalarım kapsamında gazeteler ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Çalışmalarımı tek başıma yürütüyorum. Diğer adaylarımızda ayrı ayrı çalışıyor. Hakikaten CHP’nin Van listesinde çok değerli isimler var. Vanlıların bu isimleri sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
              CHP Milletvekili Adayı Cemal Şen son olarak, ülkede seçim havasının olmadığını bunun da nedeninin yaşanan olaylardan kaynaklandığını belirtti.