CHP'li Milletvekilleri Doğu ve Güneydoğu'ya Gidecek

Kasım ayında Doğu ve Güneydoğu'ya gidecek olan CHP'li bir grup milletvekili, CHP'nin 17 maddelik Özgürlük ve Demokrasi Bildirgesini anlatacak.

VAN 24.10.2013 11:47:33 0
CHP
Tarih: 01.01.0001 00:00

CHP'li bir grup milletvekili Kasım ayında Doğu ve Güneydoğu'ya "paket" çıkarması yapacak. Doğu ve Güneydoğu'ya gidecek olan milletvekilleri, Chp'nin 17 maddelik "Özgürlük ve Demokrasi Bildirgesi'ni anlatacak. Chp'li vekiller Ak Parti tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi ile kendi paketlerinin kıyaslamasını yapacak.

-"KENDİ PAKETİMİZİ ANLATACAĞIZ"-

ANKA'ya açıklamalarda bulunan ChpManisa Milletvekili Hasan Ören, Kasım ayında Doğu ve Güneydoğu'ya gideceklerini açıkladı. Siirt, Batman, Şırnak, Hakkari, Ardahan, Van, Kars, Iğdır, Ağrı, Urfa başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu'yu dolaşacaklarını ifade eden Ören, şöyle dedi:

"AKP'nin paketini bir broşüre çıkararak yanında da bizim önerilerimizi koyup Güneydoğu'daki vatandaşlarımızın her ikisine bakıp bir değerlendirme yapmasını sağlayacağız. 17 maddeyi 23, 24'e de çıkarıyoruz. Halkın talep ettiği bazı konuları pakete ilave ediyoruz ama bir broşür de Akp'nin demokratik paketi diye çıkardığıyla ve bizim paketi yan yana koyup Güneydoğu'daki vatandaşlarımızın bir değerlendirme yapmasını sağlayacağız."

İki grup halinde illere gideceklerini ifade eden Ören, "Kendi paketimizi anlatacağız" dedi.