CHP'den HÜDA PAR'a iadeyi ziyaret

CHP Van İl Başkanlığı, Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı'na iade-i ziyarette bulundu.

VAN 23.10.2013 21:16:41 0
CHP
Tarih: 01.01.0001 00:00
CHP Van İl Başkanı Cemal Şen başkanlığındaki bir heyet, saat 14.00 sıralarında HÜDA PAR İl Başkanlığı'na iade-i ziyarette bulundu.

 

CHP heyetini Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Sayğın, "Teşkilatımıza hoş geldiniz. Bu süreçte bu tip güzellikleri yaşamak, Van siyaseti adına çok olumlu. Önümüzdeki yerel seçimlerde tansiyonun düşürülmesi, Van'a yakışacak şekilde bir yarışın olması adına çok önemli. Sizi ziyaretimizde de ifade ettiğimiz gibi birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz, ziyaretlerin kalıcı olması için parti olarak karşılıklı adım atmamız gerekiyor. Bütün siyasi partilerin bir gayesi ve amacı vardır, önemli olan bu konuda aydın olmak ve fikirlere saygı duymaktır. Bu anlamda bu fedakârlığı gösteren tüm siyasetçilere, ben öncelikle şahsım ve sonrasında partim adına teşekkür ediyorum. Kolay değil, işinizi, ailenizi, emeğinizi bu işe harcıyorsunuz. Hatta yeri geldiğinde çocuğunuzun rızkını harcıyorsunuz. Bunu da daha iyi bir gelecek, bir sistem ve özelde de İlimiz için yapıyorsunuz. Siyaset, cesur insanların işi. Umarım bu ziyaretlerimiz sıkça gerçekleşir ve seçim zamanında da istişarelerimizi sıkı tutarız. Van'a yakışan bir seçim atmosferinde el ele ve kol kola sandığa gideriz. Yerel seçimler şimdiden hayırlı olsun." dedi.

 

Daha sonra söz alan Cemal Şen de, sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Şen, "Öncelikle hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, bayramınızı kutluyoruz. Ziyaretinizden duyduğumuz memnuniyetin bir karşılığı olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Siyasette hiçbir zaman kavgayla, seviyeyi düşürerek ve belden aşağı vurarak hiçbir yere varamayacağımızı bilmemiz lazım. Tamamen, bölgesine ve halkımıza hizmet etmek amacıyla çalışıyorlar. Dünya görüşlerimizde farklılık olabilir ama sonuçta insan odaklı siyaset yapıyoruz. Centilmenlik içerisinde bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum. Hoşgörüyü hiçbir zaman kaybetmemeliyiz." (İLKHA)