CHP Van Adaylarından Köylere çıkarma

24 Haziran seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayı Mehmet Kurukcu ve beraberindeki milletvekili adayları merkez köylere çıkarma yaptı.

VAN 19.06.2018 18:53:10 0
CHP Van Adaylarından Köylere çıkarma
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Merkez köylere ziyaretlerde bulunan CHP Milletvekili adayları burada vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.
 

Kurukcu ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "16 yıl boyunca göz göre göre eriyen tarımı yeniden yapılandıracaklarını Van’ın olmazsa olmazı olan tarımı şaha kaldıracaklarını söyledi. Kurukcu sözlerine şöyle devam etti; Tarım ve özellikle de turizm de Türkiye’nin göz bebeği konumunda olan Van’a ihanet edenlerin 24 Haziran’da miladı doluyor. 16 yıl boyunca her türlü imkân ve gücü ellerinde bulundurmalarına rağmen adil davranamadılar.


Tarımı bitirdiler, turizmi bitirdiler, insanlığı bitirdiler… Korku imparatorluğu kurdular. İşte biz bu korku imparatorluğunu yıkmak için sevgiyi yeşertmek için eriyip giden tarım ve turizmi yeniden var etmek için geliyoruz. Milletin geleceği için millet için geliyoruz " şeklinde konuştu.