CHP Kartal: Van'ın kalbi ağır yaralı…

Esnaf ziyaretleri kapsamında oto sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Adayı Nadir Kartal, gördüğü manzara karşısında 'Van'ın kalbi ağır yaralı' demekten kendini alamadı.

VAN 28.05.2015 17:21:12 0
CHP Kartal: Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Adayı Nadir Kartal, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Önceki gün eski marangozlar sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Kartal bugün de Van'ın kalbi konumunda olan oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.
 
"Van'ın esnafı bu ağır yükün altından kalkamaz"
Ziyaret esnasında karşılaşmış olduğu manzara karşısında; "Maalesef 'Van'ın kalbi ağır yaralıdır! Sanayi esnafı bu ağır yükü kaldıramaz. Sanayi esnafını bir an önce içerisinde bulunmuş olduğu bu sorunlar yumağından kurtarmaktan başka şansımız yok" dedi.
Sanayi esnafının sorunlarını derinlemesine irdeleyen Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Adayı Nadir Kartal, "Her şeyden öncelikli olarak sanayi esnafını sıkıntılardan kurtarıp onlara rahat bir nefes aldırmalıyız. Yoksa hal böyle iken kalkıp başarılardan söz etmek akıl karı değildir. İşte görüyorsunuz tablo ortada... Esnaf perişan ve içler acısı durumda. Van'ın kalbini yaralı halde bırakmak vicdanımıza ağır gelir. Van'ı seven hiç bir bireyin, hiçbir yetkilinin, hiçbir sorumlunun mevcut bu sorunlara göz yumamayacağını söyleyen Kartal; Vicdanı olan herkes bu sorunu kendine dert edinir. Bütün içtenliliğimle söylemeliyim ki; Van'ın kalbini yaralı halde bırakmak vicdanımıza ağır gelir" ifadelerini kullandı. Bölge Gazetesi Haber Merkezi