Çavuşoğlu'nun çalışmaları sürüyor

Seçim çalışmaları kapsamın da Van ve ilçelerin de çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren MHP Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, Merkeze bağlı bazı köyleri ziyaret ederek köylüler ile bir süre sohbet etti.

VAN 1.06.2015 19:19:02 0
Çavuşoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimler öncesi Van'daki milletvekili adayları çalışmalarını yürütüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, "Adaylığımızın temelinde yatan espride bu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmek birliğimizi tesis etmektir" dedi.
 
"TEMEL AMACIMIZ SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR"
Siyasetteki temel amaçlarının sevgi ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Halkın iradesine saygı duymak zorundayız.  Biz bu seçimlere ilk çıktığımız zaman temel görüşümüz sevgi, kardeşlik ve barış kısacası gönül seferberliği sloganı ile yola çıktık. Niçin bu slogan ile yola çıktık çünkü Van'ımız Güney ve Güneydoğu Anadolu tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşıyor. Sizlerde takdir edersiniz ki bu yakın zamanda çok ciddi sorunlarla karşı karşıyayız. Adaylığımızın temelinde yatan espride bu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmek birliğimizi tesis etmektir" ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, Van'ın çok büyük sorunları olduğuna dikkat çekerek, çözmek için aday olduğunu belirtti.
Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı; "Ben 1977 yılından beridir siyasi hayat içerisinde bulunuyorum adaylıklarım oldu. Belediye Başkan olayım ve Milletvekili adayı olayım hevesi ile ortaya çıkmadım. Hep arkadaşlarımın ve halkın talebi ve baskısı sonucu aday oldum. Bugün Van'ımızın ve bölgemizin çok sıkıntılı bir süreç yaşaması nedeni ile Milletvekili adayı olmaya karar verdim. Ben hiçbir zaman Milletvekili olacağım diye yola çıkmadım. Bütün arkadaşlarımız da şahittir 30 yıldan beri her dönem dost ve arkadaşlarımın talebi üzerine aday oluyorum. Bugünkü adaylığım da tabanın ve teşkilattaki arkadaşlarımızın baskısı sonucu olmuştur ve bugün huzurlarınıza çıktım. Biz yola çıkarken özellikle şunu vurguluyoruz, diyoruz ki hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun, hangi mezhepten olursa olsun, hangi aşiretten olursa olsun herkesi cenabı hakkın bir mukaddes emaneti olarak görüyor ve kucaklıyoruz. İnşallah sizlerin sayesinde bu seçimlerde Van'da MHP olarak zafer ile çıkacağız. Gelin sizlerde bu zaferimize sahip çıkın ve Milliyetçi Hareket Partisine bu zaferi siz yaşatın"  

Bölge Gazetesi Haber Merkezi