Polisler Çatakta Bayram Tebriği Dağıttı

Van'ın Çatak İlçe Emniyet Amirliği, Kurban bayramı öncesi bayram tebriği dağıttı.

ÇATAK 12.10.2013 16:29:11 0
Polisler Çatakta Bayram Tebriği Dağıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Çatak İlçe Emniyet Amirliği, Kurban Bayramı öncesi bayram tebriği dağıttı.

Her geçen gün polis halk birlikteliğini güçlendirme adına çeşitli faaliyetlere imza atan Çatak İlçe Emniyet Amirliği, vatandaşların bayramını hazırladığı tebrik kartlarıyla kutladı. Bayram tebrikinde geçmiş günlerde gerçekleştirilen polis halk bütünlüğünün resimleri yer alırken, ilçede böyle özel bir etkinliğin düzenlenmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Çatak İlçe Emniyet Amirliği personelinin böyle özel günlerde de vatandaşların maneviyatına özen gösterdiğini belirten Çatak Belediye Başkanı Emin Babur, "Bölgemiz adına bir ilk gerçekleşiyor. Uzun yıllardır özlenen tabloya kavuşmaya başladık. Sayın İlçe Emniyet Amirimiz Yılmaz Tamtürk halkımızın mutluluklarında üzüntülerinde yanında olarak polisin güler yüzünü insanlarımıza fazlasıyla hissettiriyor. Bu mübarek Kurban Bayramında da dağıttıkları bayram tebrik kartlarıyla insanlarımızın kalbini fethetmiştir. Emniyet Camiasının bu ince düşüncelerinde dolayı kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Emniyet çalışanlarının halkı motive etme adına yaptıkları çalışmaların dikkatle izlendiğini belirten ÇatakAdnan Menderes Mahallesi Muhtarı Ahmet Kuncu, "İlçe Emniyet amirimizin Çataklılara gösterdiği ilgi ve alaka takdire şayan. Her geçen gün bölgemizde bir ilk gerçekleşiyor. Polis arkadaşlarımız kapı kapı gezerek vatandaşların bayramını kutlarken hazırladıkları tebrik kartlarıyla bu özel günüde unutmamış oldular. Bölgemizde oluşan huzur ve barış ortamının korunmasında emeği geçen İlçe Emniyet Teşkilatına sonuz teşekkür ediyorum" dedi.

Her zaman Çatak halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirten İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Tamtürk, "Bizler burada bölge halkının hizmetindeyiz. İlkleri gerçekleştirerek polis halk bütünlüğünü güçlendirme adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız devletimizin şefkatli yüzünü göstermek. Bu Kurban Bayramında da bir ilke imza atarak vatandaşlarımızla olan birlikteliğimizi Bayram tebriklerine yansıttık. Hem onlar için hem de bizim için güzel bir anı kalacaktır. Önümüzdeki günlerde hazırlayacağımız çeşitli etkinliklerle birlikteliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.