Çatak Toplum Sağlık Merkezi yeni hizmet binası açıldı

Van Çatak Toplum Sağlık Merkezi'nin, yeni hizmet binası Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

ÇATAK 12.11.2013 19:13:26 0
Çatak Toplum Sağlık Merkezi yeni hizmet binası açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Çatak ilçesinde gerçekleştirilen açılış programına Van Valisi Aydın Nezih Doğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, Çatak Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul Çatak Belediye Başkanı Emin Babur ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, sağlıkta önemli noktalara geldiklerini söyledi. İlçe nüfusunun da gün gittikçe arttığını ifade eden Acar, aile hekiminin de önemli olduğuna değinerek, vatandaşa hizmet etmeye devam edecek bu merkezin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Daha sonra konuşan Van Valisi Aydın Nezih Doğan, ise Sağlıkta Dönüşüm Programı ile beraber vatandaşın artık daha fazla sağlık hizmeti aldığını belirterek, "Bununla beraber hizmet verilen yerlerin kalitesinin arttığını görüyoruz. Bunu bu açılış vesilesiyle burada gerçekleştirildiğini görüyoruz. Hizmet sunumunda personelin yeterli seviyede olduğunu görüyoruz." dedi.

 

Vali Doğan, hayırlı olsun temennisinde bulunarak İl Sağlık Müdürlüğü Halk sağlığı Müdürlüğü Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediye Başkanlığına teşekkür etti. (Murat Dalgın - İLKHA)