Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yaman, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin'i...

Van’ın Çatak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yaman, beraberindekilerle birlikte yeni görevlerine başlayan Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÇATAK 27.02.2014 16:05:02 0
Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yaman, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın Çatak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yaman, beraberindekilerle birlikte yeni görevlerine başlayan Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yaman, Şube Müdürü Aynur Babur ve merkez okul müdürleri ile birlikte Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin, "Van Milli Eğitim Müdürlüğü görevi sorumluluklarla dolu bu nedenle yapılacak çalışmalarda birliktelik ruhunu oluşturarak yürüteceğiz. Bu ekibimizin en önemli parçası, ilçe milli eğitim müdürlükleri ve okul müdürlükleridir. Sizlerinde gayreti ile hepimiz tek yürek olarak ilimizdeki eğitim çatısını en iyi yerlere yükselteceğimize inanıyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelmeden önce biliyorsunuz eğitim müfettişi olarak görev yapıyordum. Bu yüzden bölgemizi çok iyi biliyorum. Eğitim öğretim için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Ziyaretinizden dolayı Çatak İlçe Milli Eğitim çalışanlarınıza teşekkür eder çalışma hayatınızda başarılar dilerim" dedi.