Çaha: Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimi

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, 7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade ederek, çocuklarımızın geleceği için dış güçlerin oyunlarını bozmanın tek yolunun birlik ve beraberlikten

VAN 26.05.2015 17:37:42 0
Çaha: Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Seçim çalışmaları kapsamında eğitim kurumlarını dolaşarak okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Çaha, daha sonra Albayrak ailesinin onuruna verdiği yemeğe katıldı.
Buradaki kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Prof. Dr. Ömer Çaha, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dış mihraklarca Türkiye'nin ayağının kaydırılmaya çalışıldığını ifade eden Prof. Dr. Çaha, önümüzdeki seçimin hayati taşıdığının altını çizdi.
Türkiye'nin Ak Parti hükümetleri ile birlikte yaptıklarının ortada olduğunu ve bu doğrultuda daha güçlü bir Türkiye'nin istenilmediğini anlatan Prof. Dr. Çaha, "Bu seçim çocuklarımızın, torunlarımızın seçimi olacaktır. 2023 Türkiye'sinde daha güçlü olabilmemiz için el ele verip bu hayati önem arz eden süreçten hep birlikte çıkmalıyız. Her seçimin kendine göre önemi var. Ama bu seçim Türkiye'nin kaderini değiştirecek. Çünkü dış güçler Türkiye'ye yön vermek ve şekillendirmek istiyorlar.  Yeniden bu ülkeyi koalisyon dönemlere döndürerek, kendi içerisinde boğuşmasını istiyorlar. Bu coğrafyada güçlü bir ülke istemiyorlar. Birlik ve beraberliğini sağlayan bir ülke istemiyorlar.  Tüm bu oyunları bozmak için bizlerin bunların geçmişte yaptıkları hatalara düşmemiz gerek. Türkiye bu noktalara kolay kolay gelmedi.  Bizim davamız müreffeh bir toplum davasıdır, kalkınan bir Türkiye davasıdır. Biz bunun mücadelesini veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki biz birlik ve beraberliğimizi sağladıkça düşmanlarımız önümüzde bir bir dökülecektir" dedi.
Prof. Dr. Çaha, yaptığı konuşmanın ardından, etkinliği organize eden Albayrak ailesi üyelerine de teşekkür ederek, onuruna verilen yemeğe geçti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi