B.Vanspor'un hazırlık maçlarında mağlubiyeti yok

Erzurum'daki kampını sürdüren B.Vanspor, hazırlık maçlarını da sürdürüyor. İlk hazırlık maçında Hekimoğlu Trabzonspor'la 1-1 kalan kırmızı-siyahlı takım, ikinci hazırlık maçında ise Bayburtspor'u 2-0 mağlup etti.

VAN 13.08.2018 19:14:47 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   2018-2019 Futbol sezonu için Erzurum'da son hazırlıklarını yapan B.Vanspor, hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Erzurum'da ilk hazırlık maçını Hekimoğlu Trabzon'la yapan kırmızı siyahlılar sahadan 1-1'lik skorla ayrılmıştı. B.Vanspor dün 2. Hazırlık maçına çıktı.

 


        İkinci hazırlık maçında Bayburtspor'la karşılaşan kırmızı siyahlılar bu kez Oktay ve Sedat'ın golleriyle sahadan 2-0'lık skorla ayrıldı.

 


       Bayrama kadar Erzurum'da kalacak olan B.Vanspor yaklaşık 3-4 hazırlık maçına daha çıkacak. Kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz hafta 2 yeni ismi Erzincanspor'dan ön libero Barış Sağır ve Etimesgut Belediyespor'dan sağ açık Umut Koray Yağız'ı kadrosuna dahil etmişti.

 


      B.Vanspor'un Erzurum kampı süresince transfer çalışmalarını sürdüreceği ve 2-3 transfer daha yapmayı planladığı gelen haberler arasında.

 


      TFF 3. Lig 2 Eylül Pazar günü start alacak.
B.Vanspor, sezonun ilk maçında grubun güçlü ekiplerinden Karşıyakaspor'u konuk edecek, ikinci hafta ise Kemerspor'un konuğu olacak.