B.Vanspor’da yeni yönetim belirlendi

2018-2019 futbol sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor’da yeni yönetim belli oldu. Kulüp Başkanı yeniden Servet Yenitürk olurken, yönetim kurulu üyeleri ise değişti.

VAN 7.07.2018 17:38:26 0
B.Vanspor’da yeni yönetim belirlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

   B.Vanspor’un olağanüstü kongresi Van TSO toplantı salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, açılış ve yoklamanın ardından divan başkanlığına Gençlik Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yalçın Özdemir seçildi.

  Kongrede yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

   Yönetim Kurulu asil üyeleri; Servet Yenitürk, Ali Tekataş, Aytaç Aydın, Ekrem Yalçın, Memet Biçer, Fatih Akdeniz, Ömer İnanç, Cumhur Yıldırım, Ferit Durak,  Sacit Solmaz ve Mehmet Selim Öğünmez’den oluştu.

    Yedek yönetim kurulu üyeliğine ise, Süleyman Can, Soner Haşimoğlu, Cengiz Aslan, Sabahattin Arvas ve Fahri Baştürk seçildi.

   Denetim Kurulu Asil üyeliğine, M.Sıddık Kırmızıkaya, Ferhat Atacan ve Kenan Tunçtürk getirilirken, yedek üyeler İsa Madyan, Necmi Kamacı ve Güven Koç’tan oluştu.

   Söz konusu kongrede Disiplin kurulu üyeliğine İsmail Say, Özer Polater, Erhan Adalı, yedek üyeliğe ise Sıddık Cancan, Ramazan Bildirici ve Davut Koyuncu seçildi. 

Bölge: Salih Deniz