B.Vanspor’da hedef galibiyet

TFF 3.Lig 3. Grupta 31. Hafta karşılaşmaları, yarın ve Pazar günü oynanacak. B.B.Vanspor Pazar günü saat 15.00’da Ergene Veli Meşespor’u konuk edecek. Karşılaşmayı orta hakem, Demokrat Özgür Güneş yönetecek.

VAN 12.04.2018 19:46:02 0
B.Vanspor’da hedef galibiyet
Tarih: 01.01.0001 00:00
    TFF 3. Ligde ligin bitmesine 4 haftalık bir maraton kaldı.

Kalan 4 haftalık maratonda, Zirve, Play Off’a kalma ve küme düşmeme mücadeleleri kıran kırana devam edeceği görünüyor.
Darıca Gençlerbirliğispor 62 puanla liderliğini sürdürürken, Ankara Demirspor ise 59 puanla Zirveyi kovalamaya devam ediyor.
Play Off potasında yer alan takımlar yerlerini sağlamlaştırmaya çalışırken, 6.7. ve 8. Sırada yer alan takımlar ise Play Offa kalma şanslarını sürdürmeye devam ediyor. Küme düşme potasında 2 takımın düşmesi netleşirken, küme düşecek son takımın ise önümüzdeki haftalarda belli olması bekleniliyor.

 


      Yaklaşık 3 takım küme düşecek 3. Takım olma riski taşıyor. Lider Darıca Gençlerbirliğispor yarın deplasmanda Bağcılarspor’a konuk olurken, takipçisi olan Ankara Demirspor ise Yeni Orduspor deplasmanında olacak.
Geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor deplasmanından mağlup dönen B.B.Vanspor, kalan son 4 haftalık maç maratonunda kendi sahasında 3, deplasmanda ise 1 maça çıkacak.

 


     Kendi sahasında, Ergene Velimeşespor, Turgutluspor ve 1461 Trabzonspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, deplasman da ise Pazarspor’la karşılaşacak.

 


     42 Puanla 9. Sırada yer alan B.B.Vanspor, Pazar günü saat 15.00’da Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.
Bu karşılaşma için hafta boyunca çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılar, sahaya kesin galibiyet için çıkacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Ergene Velimeşespor 2-1 kazanmıştı. Küme düşme riski yaşayan Ergene Velimeşespor’da bu maça galibiyet için çıkacak. Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşma orta hakem, Demokrat Özgür Güneş yönetecek.

 


    B.B.Vanspor bu maçın ardında önümüzdeki hafta Turgutluspor’u konuk edecek, sonraki hafta ise Pazarspor deplasmanına gidecek.
Kırmızı siyahlılar ligi 1461 Trabzonspor maçıyla tamamlayacak.