B.Vanspor'da galibiyet sevinci sürüyor

Deplasmanda Osmaniyespor Futbol Kulübü'nü 5-1 gibi farklı skorla mağlup eden B.Vanspor'da sevinç sürüyor. Kırmızı siyahlı takım ayağının tozuyla Offspor maçı hazırlıklarına başladı.

VAN 19.10.2018 10:23:58 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
        TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta 8. Hafta karşılaşmaları geride kaldı. 18 Takımın mücadele ettiği 2 karşılaşma berabere sonuçlanırken, 4 karşılaşmayı ev sahibi takımlar 3 karşılaşmayı ise deplasman takımları kazandı.

Lider Yeni Orduspor deplasmanda Çatalcaspor'u 4-0, yakın takipçisi olan Kırşehirspor ise sahasında Alibeyköyspor'u mağlup ederken, B.Vanspor deplasmanda Osmaniyespor'u 5-1 mağlup etti.
Bu sonuçlarla Yeni Orduspor 18 puanla liderliğini korurken, Kırşehirspor 16 puanla 2. Sırada ve B.Vanspor ise 15 puanla 3. Sırada yer aldı.

 


       TFF 3. Lig 2. Grupta 9. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lider Orduspor Düzcespor deplasmanına giderken, Kırşehirspor ise Esenler Erokspor deplasmanına gidecek.
B.Vanspor ise evinde Offspor'u konuk edecek. Bu 3 karşılaşmanın son düdüğü çaldığında zirvede dengelerin değişeceği açıkça görülmektedir.

 


           Osmaniyespor deplasmanından Van'a dönen B.Vanspor hava alanında çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Bu karşılaşmanın ardından tesislere giden kırmızı siyahlı ekip, hemen Offspor maçı hazırlıklarına başladı.
Kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan B.Vanspor, Offspor maçıyla kendi sahasında puan kaymeye son vermek istiyor.

 


           Osmaniyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan B.Vanspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Osmaniye maçını kazanmak tabi bizleri ve taraftarlarımızı mutlu etmiştir. Biz hedefi olan bir takımız. İçeride ve dışarıda kazanmak zorundayız.

 

         Futbolcu arkadaşlarımda bunun bilincinde bir mücadele veriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Offspor maçı var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsinler" dedi.
B.Vanspor Offspor karşılaşması Pazar günü saat 14.00'te başlayacak.