B.Vanspor transfere devam ediyor

Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, Hekimoğlu Trabzonspor maçında 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken, iki yeni futbolcuyu da transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

VAN 13.08.2018 11:15:11 0
B.Vanspor transfere devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  2018-2019 Futbol sezonun da TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, Erzurum'da hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


   Erzurum'da ilk hazırlık maçına çıkan B.Vanspor, Hekimoğlu Trabzon HK ile karşılaştı. Kırmızı siyahlı ekip, Karşılaşmanın ilk devresini Uğur Karakoç'un penaltı golüyle 1-0 üstün kapattı.

 


   Karşılaşmanın 2. Devresinde 2 takım da kazanma mücadelesi verdi.
Karşılıklı ataklar sonucunda karşılaşma B.Vanspor'un 1-1'lik skorla sona erdi.
Bayrama kadar Erzurum'da kalacak olan B.Vanspor yaklaşık 4-5 hazırlık maçına daha çıkacak.
 Bu arada takımda eksik görülen noktalar içinde transfer çalışmalarının devam eden temsilcimiz B.Vanspor 2 yeni ismi de kadrosuna dahil etti.

 


       Erzincanspor'dan ön libero Barış Sağır ve Etimesgut Belediyespor'dan sağ açık Umut Koray Yağız'la sözleşmeler imzalandı.
 İmzalarda hazır bulunan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Van için Vanspor'umuz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Erzurum'daki kamp da takımda gördüğümüz her eksik nokta için transfer çalışmalarımız devam edecek. Çünkü biz hedefi olan bir takımız ve hedefimize varmak içinde ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, 4-5 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. Bölge: Necat Teyfun