B.Vanspor, play-off şansını da kaybetti

Temsilcimiz B.B.Vanspor'un grubunda sezonun bitimine 7 haftalık bir maraton kalırken, zirve ve play-off şansı kalmayan kırmızı-siyahlı ekip, kendi sahasında 4, deplasmanda ise 3 maça çıkacak.

VAN 21.03.2018 09:40:26 0
B.Vanspor, play-off şansını da kaybetti
Tarih: 01.01.0001 00:00
       B.B.Vanspor'un grubunda sezonun bitmesi için sadece yedi haftalık bir maraton kaldı.

 Darıca Gençlerbirliğispor 53 puanla liderliğini sürdürürken, 24 Erzincanspor ise 50 puanla lideri takip etmeye devam ediyor.


      Grupta yaklaşık 6 takımın şampiyon olma ve 9 takımın ise Play Offa kalma şansı aynen devam ediyor.
Küme düşme potasına bakıldığında, Kayseri Erciyesspor ve Yeşil Bursaspor'un kurtulma şansı kalmazken, Kırıkhanspor ise düşecek 3. Takım olarak görünüyor.


      Geride bırakılan 27 haftalık maç maratonuna bakıldığında en çok galibiyet alan takım Darıca Gençlerbirliğispor olurken, en az mağlubiyet alan takımlar ise Tirespor ev Darıca Gençlerbirliğispor görünüyor.
Bir takımın TFF 2. Lige direkt çıkacağı, 4 takımın Play Offa kalacağı ve 3 takımın ise bir alt lige düşeceği grupta, kopmanın çok fazla olmaması nedeniyle, karşılaşmalardaki heyecanın ligin son haftasına kadar devam edeceği görülüyor.
28. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.


     Lider Darıca Gençlerbirliğispor evinde 1461 Trabzonspor'u konuk ederken, yakın takipçisi olan 24 Erzincanspor ise Ergene Velimeşespor deplasmanına gidecek.
      Yine 50 puanla zirve hesapları yapan Ankara Demirspor Yeşil Bursaspor'u konuk edecek, Diyarbekirspor ise Gölcükspor deplasmanına gidecek.
     Geçtiğimiz hafta evinde Yeni Orduspor'a mağlup olan, zirve ve Play Off'dan kopan B.Vanspor, bu hafta sonu deplasmanda Tirespor'a konuk olacak.
      Ligde kalan 7 haftalık maç maratonunda kendi sahasında 4 deplasmanda ise 3 maça çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, kalan haftalarda orta sıralarda kalma mücadelesini verecek.
Bu hafta sonu Tirespor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlılar, sonraki hafta ise evinde Muğlaspor'u konuk edecek.