B.Vanspor lige döndü

Ziraat Türkiye Kupası Boluspor'a 5-1 mağlup olan B.Vanspor, Pazar günü ise Elaziz Belediyespor'a konuk olacak. Karşılaşma Pazar saat 13.00'te oynanacak.

VAN 7.12.2018 10:29:35 0
B.Vanspor lige döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber TFF 3.lig 2. Grupta 16. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.

18 Takımın mücadele edeceği ilk karşılaşma Cumartesi, son 8 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Bergama Belediyespor'a konuk olurken, B.Vanspor ise Elaziz Belediyespor deplasmanında olacak.

 


           Kızılcabölükspor Offspor'a konuk olurken, Yeni Orduspor ise Alibeyköyspor'u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Boluspor'a 5-1 mağlup olan kırmızı siyahlı ekip, yüzünü lige döndü.
 İlk devrede kalan son 2 maçını kazanmak isteyen B.Vanspor, ligin 16. Haftasında Elaziz Belediyespor, son haftada ise Düzcespor'la karşılaşacak.
 23 Puanla 4. Sırada yer alan B.Vanspor, geride kalan 15 haftalık maratonda 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumda.

 


           Elaziz Belediyespor stadının tadilata alınması nedeniyle karşılaşma farklı bir stat da oynanacak. B.Vanspor 23 puanla 4. Sırada yer alırken, Elaziz Belediyespor ise 16 puanla 15. Sırada yer alıyor.
Karşılaşma Pazar günü saat 13.00'da başlayacak. TFF 3. Ligde ilk devre önümüzdeki hafta oynanacak olan maçlarla tamamlanmış olacak.

 


           Grupta yer alan takımlar puanların birbirine yakın olmasını göz önünde bulundurarak son 2 hafta maçlarını kazanmanın mücadelesinde olacak.
Geride bırakılan 15 haftalık maraton her takımın her takımdan puan almasıyla geçti. İlk devrede kalan son 2 hafta maçlarının puanların birbirine yakın olması nedeniyle çok çekişmeli geçeceği açıkça görülüyor.
 TFF 3. Ligde ilk devre 16 Aralık'ta sona erecek, ligin 2. Devresi ise 20 Ocak'ta başlayacak.