B.Vanspor iki önemli maça çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında bugün deplasmanda Boluspor'a konu olacak B.Vanspor, Pazar günü ise Elaziz Belediyespor'a konuk olacak. Kırmızı siyahlılar kupada gidebildiği yere kadar gitmek isterken, ligde ise kaybetmeye tahammülü yok.

VAN 5.12.2018 09:58:27 0
B.Vanspor iki önemli maça çıkıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3.lig 2. Grupta 15. Hafta karşılaşmaları geride kalırken, gözler bugün oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarına çevrildi.

 


        Liglerinde istikrarlı bir gidişat sergileyemeyen 2 takım Boluspor ve B.Vanspor yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında karşılaşacak.

 


          Kupadaki ilk maç Bolu'da, 2. Maç ise Van'da oynanacak.
Sezona Şampiyonluk parolasıyla başlayan B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupasında 3. Ve 4. Turda rakiplerini yenerek 5. Tura kalmıştı.
 Ligde istikrarlı bir gidişat sergilemeyen kırmızı siyahlı ekip, kupada gidebildiği yere kadar gitmenin hesabını yapıyor.
 Ligde kendi sahasında sıkıntılar yaşayan B.Vanspor, iç sahada 1 kupa, 2 de lig galibiyeti var. Ligde geride bırakılan 15 haftalık maç maratonunda kendi sahasında oynadığı 8 maçta 6 beraberlik 2 galibiyet alan B.Vanspor'un kendi sahasında mağlubiyeti yok.
 Yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasman da Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'la karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü ise deplasman da Elaziz Belediyespor'la karşılaşacak.

 


            Ligin son haftasında ise sahasında Düzcespor'u konuk edecek olan B.Vanspor, ligin ilk devresini tamamlamış olacak.
23 Puanla 4. Sırada yer alan B.Vanspor özellikle ilk devrede kalan son 2 maçını kazanarak zirveden kopmadan ilk devreyi tamamlamak istiyor.

 


            Bu çerçevede hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar bugün Ziraat Türkiye Kupasında 3. Sınavına çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Boluspor B.Vanspor bugün Bolu Atatürk Stadında saat 17.00'de karşılaşacak.Bölge:Necat Teyfun