B.Vanspor galibiyete kilitlendi

Yarın Sultanbeyli Belediyespor'u konuk edecek olan B.Vanspor, galibiyete kilitlendi. Orta hakem Onur Bingöl'ün yöneteceği karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

VAN 1.12.2018 10:50:03 0
B.Vanspor galibiyete kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3.lig 2. Grupta 15. Hafta karşılaşmaları Bugün ve yarın oynanacak 9 karşılaşmayla devam edilecek.

 18 takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma bugün, son 7 karşılaşma ise yarın oynanacak. B.Vanspor Pazar günü Sultanbeylispor'u konuk ederken, Kırşehirspor ise Pazarspor'u konuk edecek.

 


          Yeni Orduspor deplasmanda Kemerspor'a Kızılcabölükspor ise Osmaniyespor'a konuk olacak.  Ligin 14. haftasında Adıyamanspor deplasmanından 1 puanla dönen B.Vanspor, Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, ilk devre için kalan 3 maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.
B.Vanspor 22 puanla 4. Sırada yer alırken, Sultanbeyli Belediyespor ise yine 22 puanla 6. Sırada yer alıyor. 22 puana sahip ve saat 13.00'te başlayacak olan 2 takımın mücadelesini orta hakem, Onur Bingöl yönetecek.

 


         Pazar günü sahasında Sultanbeylispor'u konuk edecek olan B.Vanspor, sonraki hafta ise Elaziz Belediyespor deplasmanına gidecek.

 


         Kırmızı siyahlı ekip 5 Aralık Çarşamba günü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasmanda Boluspor'a konuk olacak.
Ligin son haftasında ise Düzcespor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ligin ilk devresini tamamlamış olacak.
Hafta boyunca kendi tesislerinde Sultanbeylispor maçı hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, bugün yapacağı ter idmanı ardından maç saatini beklemeye başlayacak.Van Bölge Gazetesi