B.Vanspor Erzurum kampında

Van'daki hazırlıklarını tamamlayan B.Vanspor, bugün Erzurum'da toplanacak. Kırmızı siyahlı ekip Erzurum kampında 4 veya 5 hazırlık maçına çıkacak.

VAN 6.08.2018 10:15:11 0
B.Vanspor Erzurum kampında
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

    2018-2019 Futbol sezonuna bir aydan az bir süre kaldı. 2 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon için takımlar, kamp bölgelerinde hazırlık maçları yaparak lige hazır olmaya, eksik noktalar içinde transferler yapmaya çalışıyorlar.
B.Vanspor'da bu çerçevede Van'daki çalışmalarına noktayı koyarak, Erzurum'da toplandı. Erzurum kampında yaklaşık olarak 15 gün kalacak olan B.Vanspor, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla takımdaki uyum sorununu gidermeye çalışacak. Transfer çalışmalarının da Erzurum'da devam edileceği gelen haberler arasında.

 


           TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, 12 Temmuz'da, ilk etap hazırlıklarına kendi tesislerinde başlamıştı. Yaklaşık 21 gün kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar 2 Ağustos'da Van kampına noktayı koydu.
Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde Van'da sıkı bir hazırlık dönemi geçiren B.Vanspor, takımdaki uyum sorununu gidermek ve takım lige hazır hale gelmesi için şimdi ise hazırlık maçlarına çıkacak.

 


      Bir takımın uyum sorununu gidermesi ve lige hazır hale gelmesi, takımda ilk kez bir araya gelen futbolcuların birbirlerine ve takıma adapte olması için, hazırlık maçları büyük önem taşıyor.
B.Vanspor'da bu sorunu gidermek için Erzurum'u seçmiş durumda.

 


      Van'daki hazırlıklarına son veren B.Vanspor, 3 Günlük dinlenmenin ardından bugün Erzurum'da toplanacak. 19 Ağustos'a kadar Erzurum'da kalacak olan B.Vanspor, burada 4-5 hazırlık maçı yaparak, takımda ki uyum sorununu çözmeye çalışacak. Bu sezon hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı siyahlı ekip, Erzurum'da bir yanda lige hazır olmaya çalışacak, bir yandan da eksik görülen mevkilere transferler yapacak. Şu ana kadar iç transferde 4, dış transferde ise 14 yeni ismi kadrosuna dâhil eden kırmızı siyahlı ekip, bayram sonrası Van'da toplanarak, sezonun ilk maçına hazırlanacak. Sezonun ilk maçında Karşıyakaspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, ligin 2. Haftasında ise Kemerspor deplasmanına gidecek. Bölge GAZETESİ

Kaynak: (Van Bölge Gazetesi ) - Van Bölge Gazetesi Editör: