B.Vanspor çıkışını sürdürmek istiyor

Ligdeki son 2 hafta maçlarını galibiyetle kapatan B.Vanspor, Pazar günü Diyarbekirspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

VAN 6.04.2018 10:08:56 0
B.Vanspor çıkışını sürdürmek istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Spor Toto 3. Ligde ligin bitimine 5 haftalık bir maraton kaldı. TFF 3.Lig 2. Grupta, Şampiyonluk ve Play Offa kalma mücadelesi kıyasıya devam ediyor.

 


    Grupta 30. Hafta karşılaşmaları yarın ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 4 karşılaşma yarın oynanırken, son 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.

 


    59 Puanla liderliğini sürdüren Darıca Gençler Birliğispor, yarın sahasında Yeşil Bursaspor’u konuk ederken, yakın takipçisi olan Ankara Demirspor ise yine zirve hesapları yapan 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Play Off potasında yer alan Diyarbekirspor evinde B.Vanspor’u konuk ederken, Yeni Orduspor ise Pazarspor deplasmanına gidecek.

 

     Ligin 30. Hafta maçlarında, Zirve ve Play Off hesapları yapan takımların birbirleriyle oynamaları nedeniyle, maçların son düdüğü çalındığında dengelerin değişeceği ve kopmamanın devam edeceği görünüyor.

 


     Ligin 28. Ve 29. Haftalarını galibiyetle tamamlayan B.Vanspor Pazar günü Diyarbekirspor’a konuk olacak. Bu maç için hazırlıklarını tamamlayan B.Vanspor, Diyarbekirspor deplasmanından da puan ve ya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Ligin ilk devresinde Van’da oynanan ilk karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

 


     B.Vanspor 42 puanla 9. Sırada yer alırken, Diyarbekirspor ise 52 puanla 4. Sırada yer alıyor.
B.Vanspor Diyarbekirspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’da Seyran Tepe Spor Kompleksinde oynanacak.
Kırmızı siyahlı ekip, bu maçın ardından Van’a dönerek 2 hafta üst üste kendi sahasında oynayacağı maçaların hazırlıklarına başlayacak.
 Ligin 31. Haftasında Ergene Velimeşespor’u konuk edecek olan B.Vanspor 32. Hafta maçında ise Turgutluspor’u konuk edecek.