Büyükşehir’in TİS görüşmeleri sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mavi Kent A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri devam ediyor.

VAN 12.03.2018 17:07:12 0
Büyükşehir’in TİS görüşmeleri sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen üçüncü görüşmeye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı karşılıklı iki tarafın olumlu görüş ve önerileri çerçevesinde geçerken görüşmelerin devam edileceği kaydedildi.

  Yapılan görüşmelerin iki taraf içinde olumlu geçtiğini belirten Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Biz çalışanlar adına elimizden geleni yapacağız.  Belediyemizin yöneticileri de, bunun için gerekli fedakârlıkları yapacaklarından şüphemiz yoktur. İnşallah her iki taraf içinde en hayırlısı olur” dedi.

   Sendika ile yapılan görüşmelerin devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar ise “Bu sözleşmeyi hem Büyükşehir Belediyesini hem de işçileri düşünerek yapıyoruz. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Toplantımız oldukça olumlu geçti. Görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.