BÜYÜKŞEHİR’İN KALDIRIM DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Van’da zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda kaldırım denetimi yaptı. Kaldırım işgali yapan esnaflar uyarılırken, uyarıları dikkate almayanlara ise ceza kesildi.

VAN 14.09.2017 12:44:41 0
BÜYÜKŞEHİR’İN KALDIRIM DENETİMLERİ SÜRÜYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu ilçe Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından Cumhuriyet, Kazım Karabekir, Sıhke caddeleri ve kentin ara sokaklarında kaldırımlar denetlendi. Kaldırımlara masa sandalye ve eşya bırakıp işgal eden esnaflar uyarıldı. Uyarılara uymayan ve kaldırım işgale devam edenlere ise cezai işlem uygulandı.

 Vatandaşın rahat bir ortamda cadde ve sokaklarda gezebilmeleri için kaldırım denetimlerini sürdüreceklerini belirten Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, “Kaldırım işgali nedeniyle vatandaşlarımız rahat bir şekilde kaldırımda yürüyemiyor. Kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız kaldırım işgalinden dolayı tehlikeli bir şekilde caddeleri kullanmak zorunda kalıyor. Bundan sonra kesinlikle kaldırım işgaline müsaade edilmeyecektir. Edenler hakkında da gerekli cezai işlemler yapılacaktır” denildi.


BÜYÜKŞEHİR’İN KALDIRIM DENETİMLERİ SÜRÜYOR