Büyükşehir'den transfer sesizliği...

Van Büyükşehir Belediyespor'da transfer sesizlği devam ediyor. Taraftarlar ve spor kamuoyu, yönetimden transfer çalışmalarıyla ilgili bir açıklama bekliyor. Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çekimi 7 Temmuz Salı günü yapılacak.

VAN 6.07.2015 12:51:35 0
Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik direktör, Tarık Daşgün'le devam kararı alan Van Büyükşehir Belediyespor, transferde sesizliğini sürdürüyor. Geçen sezon takım da  forma giyen, Van'lı futbolculardan, Emrah Tacir, Murat Yıldırım ve Osman Yıldırgan takım dan ayrıldığı konuşuluyor. Liglerin başlamasına az bir zaman kalmasına rağmen yönetim tarafından her hangi bir açıklama yok. Takım da kimlerin kalacağı kimlerin gönderileceği ise henüz tam belli olmuş değil.

Van spor kamuoyu, Van'ın tek profesyonel takımı olan, Van Büyükşehir Belediyespor'daki gelişmeleri merak ediyor. Şu ana kadar yönetim den her hangi bir açıklamanın olmaması, taraftarlar arasın da da karamsarlığa yol açıyor. Yönetimin, bir basın toplantısıyla, spor kamuoyu ve taraftarları bilgilendirmesi herkes tarafından bekleniliyor.

Geçen sezon takımın başında yaklaşık 30 hafta bulunan ve başarılı bir grafik çizemeyen, Tarık Daşgün'le neden devam kararı alındığı soruları ortalıkta dolaşıyor. Bu kararın neler getirip neler götüreceği, lig başladığın da netlik kazanacak. Başarılı olmayan bir teknik ekiple devam alma kararı bir risk. Yönetimin bu karar ve transfer çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapması herkesin beklentisidir.

2015-2016 Futbol sezonu, Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çeki, 7 Temmuz Salı günü yapılacak. Kura çekimi TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan merkezinin Orhan Saka salonun da saat 14.00'da başlayacak.

Haber yorum: Salih Deniz