Büyükşehir’den, sürücülere başarı sertifikası…

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan otobüs ve minibüs şoförlerine yönelik gerçekleştirilen eğitime katılım gösteren şoförlere başarı sertifikası verdi.

VAN 1.07.2016 13:15:46 0
Büyükşehir’den, sürücülere başarı sertifikası…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkalığı ve DAKA ortaklığı ile DAKA’nın 2016 yılı Teknik Destekleme Programı kapsamında toplu taşıma sürücülerine yönelik eğitim verildi.

   Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 1 hafta boyunca toplu taşıma yapan şoförlerine yönelik diksiyon, pozitif düşünce ve isteklendirme, başarılı bir iletişimin altın kuralları, karşımızdaki insanı anlama, Egosantrik iletişim nedir? Kişiye verdiği zararlar nelerdir? Empatik iletişimin önemi, dinleme becerileri, stres yönetimi, etkili geri bildirim yöntemleri, temsil sistemleri, iletişimde beden diline yönelik unsurlar, zor insanlarla iletişim öfkeli bir insana karşı alınacak önlemler, öfkeli oto-kontrol yöntemleri, çatışma yönetimi, zaman yönetiminin esasları konuları üzerinde verilen eğitim tamamlanırken, eğitim kapsamında katılım gösteren sürücülere ise sertifika verildi.

   Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda sürücüler için program düzenlendi. Düzenlenen programa katılım gösteren sürücülere Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Veysel Can ve İnsan Kaynakları ve Eğitimi Dairesi Başkanlığı İdari ve Eğitim Şube Müdürü Leyla Kıraç Elçi ile Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürü Hakkı Karaman tarafından eğitime katılım gösteren sürücülere başarı sertifikası verildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi