Büyükşehir'den 'Bir forma da sen al' kampanyası…

Van Büyükşehir Belediyespor kulübe maddi destek sağlamak amacı ile 'Bir formada sen al' kampanyası başlattı.

VAN 5.03.2015 20:54:16 0
Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
           Forma satışlarının yapılacağı standın açılışında konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Mehmet Muhsin Bayram, kulübe maddi katkıda bulunmak için 'Bir forma da sen al kampanyası' başlattıklarını söyledi. 

           Kentte bulunan Aydın Perihan AVM'de düzenlenen forma satış kampanyasına HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Cahit Bozbay, Van Büyükşehir Belediyespor takımının Eş başkanları, teknik direktör, takım yöneticileri, futbolcuların yanı sıra taraftarlar ve çok sayıda yurttaş katıldı. 

           Bayram kampanyaya destek veren vekil Üçer'e, büyükşehir belediyesi ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Bayram son olarak yapılan kampanyanın takıma iyi bir katkı, iyi bir tanıtım ve iyi bir gelir olmasını diledi.

        Üçer: Spor dostluk ve barıştır
          Van Büyükşehir Belediye Spor Eş Başkanı Mehmet Bayram'ın ardından HDP Van Milletvekili Özal Üçer'de, sporun geliştirmiş olduğu evrensel duyguların gelişmesi adına bu açılışa katılmayı bir sorumluluk olarak gördüğünü söyledi. Üçer, hem bir milletvekili olarak hem de bir Vanlı olarak kentte yapılan sportif faaliyetlerin gelişmesi için elbirliği ile hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Başta, Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olmak üzere bütün sportif etkinliklere güç katılması gerektiğini aktaran Üçer, gençlerin sportif faaliyetler ile kendini geliştirmesinin önemine değinerek," Özellikle devlet politikaları ile gençlerin uyuşturucu ve fuhuş bataklığına saplanmasının önüne geçmek için çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için katkıda bulunmamız gerekiyor. Özellikle Van'da Kürdistan'da, Türkiye'de ve dünyada sporun evrensel sloganı olan dostluk ve barış kazansın sloganı ile bende bu kampanyaya katkıda bulundum. Diliyorum ki gençlerimiz ve çocuklarımız ile gelecekte güzel bir yaşamı inşa ederiz" dedi.

              Konuşmaların ardından Üçer ve beraberindekiler forma satın aldı. Kampanya ise sezon bitimine kadar devam edecek.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi