Büyükşehir'de lideri yenme hesapları...

Ligin 8. haftasını bay geçiren Van Büyükşehir Belediyespor, alt sıralardaki takımların puan kazanmasıyla 8. sıraya geriledi. Kırmızı-Siyahlı takım hafta sonu lider Kastamonuspor deplasmanına gidecek.

VAN 9.10.2015 10:21:40 0
Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
               Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 8. Hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Çarşamba günü oynandı. 9. Hafta karşılaşmaları ise bu Pazar günü oynanacak. Ligin 7. Hafta maçında evinde Bergama Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor. 11 puanla 4. Sıradan 6. Sıraya kadar geriledi. Ligin 8. Haftasını da bay geçiren kırmızı siyahlı ekip, bu kez alt sıralarındaki takımların puan almasıyla 8. Sıraya inmiş oldu.

               Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 8. Hafta maçında, Bergama Belediyespor deplasmanından 4-4 dönen Kastamonuspor liderliğini korudu. Lider Kastamonuspor bu hafta sonu Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.
Ligin 8. Haftasını geçiren Van Büyükşehir Belediyespor, hafta boyuncu zorlu Kastamanuspor maçına hazırlandı. Pazar günü Kastamonuspor deplasmanına gidecek olan kırmızı siyahlılar, Bergama Belediyespor maçında kaybedilen 3 puanı telafi etmenin hesaplarını yapıyor. 2 Takım açısından da zorlu olan karşılaşma Gazi Stadında saat 15.00'da başlayacak.

               Geride kalan 8 haftalık maç maratonunda, Van Büyükşehir Belediyespor, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumda. Kırmızı siyahlılar 11 puanla 8. Sırada yer alırken, Lider Kastamonuspor ise, 8 haftalık maratonda mağlubiyeti yok. 6 Galibiyet 2 beraberlik alan Kastamonuspor 20 puanla lider.
Van Büyükşehir Belediyespor, Kastamonuspor maçı ardından Van'a dönerek, Çorum Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.