Büyükşehir’de dış transferler

Erzurum’da lig hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, iç transferin ardından, dış transferde de adımlar attı. Dış transferde bir çok futbolcuyu renklerine bağlayan kırmızı siyahlılar, transfer çalışmalarının dev

VAN 22.08.2016 19:01:32 0
Büyükşehir’de dış transferler
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz

       Toto 3. Ligde, karşılaşmaların başlamasına kısa bir süre kaldı. Erzurum’da hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, iç transferden sonra dış transferde de birçok takımdan futbolcuyu renklerine bağladı. Tabiki, dış tarnsfer de alınan futbolcular izlenerek mi? İzlenmeden mi? Alındı. Lig başladığında bu sorunun cevabını sahada herkes bulmuş olacak.son sezonlarda yapılan hatalı transferlerin takıma verdiği zararlar herkes tarafından bilinmektedir. Bu sezonda aynı hataların yapılmaması, takımın yine sezon sonunda, küme düşme korkusu yaşamaması herkesin beklentisi olmuş.
Van Büyükşehir Belediyespor, bu sezon çok zorlu bir grupta yer almaktadır. Bu zorlu grupta başarılı olmanın yolu kaliteli transferlerden geçer diyen taraftarlar, iyi bir kadro beklentisi içindeler. Erzurum’da ilk etap kampını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Etap kampını da yine Erzurum’da yapacak.


     Van Büyükşehir Belediyespor yöneyiminden, transferlerle ve takımın hedefi ilgili net bir açıklama yok. Erzurum’da hazırlıklarınısürdüren kırmızı siyahlı ekip, dış transferde, Ankara Demirspor’dan, Serkan Silan, Erdemli Belediyespor’dan Erdem Türk, Düzyurtspor’dan Deniz Durmuş, TKİ tavşanlı Linyitspor’dan Berkay Yüksel, Arhavispor’dan, Gürol Karataş, Maraşspor’dan İsmail Türkaslan, Bergama Belediyespor’dan, Emir Korubeyi, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan, Tamer Kır, Kozan Belediyespor’dan, Akın Açık,Yomraspor’dan, Ali İhsan Özkanca, Çine Madranspor’dan, Mertgül Çapoğlu’nu renklerine bağlamış durumda. Kalan transfer bölümünde ise transfer çalışmalarının devam edeceği gelen haberler arasında.