Büyükşehir’de 3 puan hesapları

Kızılcabölükspor deplasmanın dan elli boş dönen Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Kozan Belediyespor’u konuk edecek.

VAN 28.10.2016 10:15:41 0
Büyükşehir’de 3 puan hesapları
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz

      Karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 10. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği karşılaşmalarda, takımlar puan kapma savaşı verecek.


     Ligin 10. Hafta maçlarında, lider Sancaktepespor deplasman da Erzin Belediyespor’a konuk olurken, yakın takipçisi olan, Çorum Belediyespor ise Kütahyaspor’a konuk olacak. Geçen sezonun flaş takımı Beylerbeyispor son sıralarda kurtulma mücadelesinde Cizrespor’a konuk olacak. Grupta mağlubiyeti olmayan tek takım olan Lider Sancaktepespor, 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik almış durumda. Grubun en fazla mağlubiyet alan takımı ise 6 mağlubiyetle Beylerbeyispor görünüyor.
Ligde haftalar ilerledikçe, Şampiyonluk ve Play Off hesapları yapan takımlar bir bir kendini göstermeye başladı. İlk devrenin bitimine 10 haftalık bir maraton kaldı. Kalan 10 haftalık maç maratonunda, grupta yer alan her takım, maçlarını kazanmanın hesapları içinde.
      Ligin 9. Haftasında Kızılcabölüspor deplasmanın dan 2-0 mağlubiyetle dönen Van Büyükşehir Belediyespor, ayağının tozuyla hazırlıklarını sürdürdü. Yarın oynayacağı Kozan Belediyespor maçına sıkı hazırlanan kırmızı siyahlılar bu maçla birlikte puan kayıplarına son vermek istiyor. 12 Puanla 8. Sırada yer alan Van Büyükşehir
Belediyespor, bu maçı kazanarak, 11. Hafta da oynayacağı lider Sancaktepespor maçını moralli gitmek istiyor. Son 2 hafta maçlarında 4 puanı kaybı yaşayan kırmızı siyahlı ekip, ligin ilk devresini üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor. Geride bırakılan 9 haftalık maç maratonun da kalesinde 15 gol gören kırmızı siyahlı ekip, grupta en fazla gol yiyen 2. Takım konumda. Gol yollarında da sıkıntı yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor’un bu sıkıntıyı da aşması bekleniliyor. Kozan Belediyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, Çorum Belediyespor maçında olduğu gibi taraftar desteğinin tam olmasını bekliyor.


     Van Büyükşehir Belediyespor, geride bırakılan 9 haftalık maç maratonun da, 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 12 puan toplamışken, Kozan Belediyespor ise, oynadığı 8 karşılaşmadan, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle