Büyükşehir Yılmaz’la ilk maçında...

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Niğde Belediyespor’u konuk edecek. Yeni teknik sorumlu Zeki Yılmaz, ilk maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

VAN 13.11.2015 10:38:26 0
Büyükşehir Yılmaz’la ilk maçında...
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz
              Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 14. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. İlk 2 karşılaşma saat 13.00’te başlarken, diğer 7 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.
        Van Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı mağlubiyetler ve takımın kötü gidişatı nedeniyle, Tarık Daşgün’le yollarını ayırmıştı. Yeni teknik sorumlu olarak Zeki Yılmaz’la anlaşan kırmızı siyahlı ekip, yarın Niğde Belediyespor’u konuk edecek.
         12 Puanla 16. Sırada yer alan kırmızı siyahlılar, hafta boyunca Niğde Belediyespor maçına hazırlandı. Yeni teknik sorumlu Zeki Yılmaz nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, yarınki maçtan galibiyetle ayrılmayı ve kötü gidişata dur demeyi hedefliyor.
         Van Büyükşehir Belediyespor, 12 puanla 16. Sırada yer alırken, Niğde Belediyespor ise 29 puanla 2. Sırada yer alıyor. Bu önemli karşılaşmada, Van Büyükşehir Belediyespor bu maçı kazanarak çıkışa geçmenin, Niğde Belediyespor ise zirveden kopmamanın mücadelesini verecek.
Van Büyükşehir Belediyespor Niğde Belediyespor karşılaşması yarın saat 13.00’te başlayacak.
Van Büyükşehir Belediyespor ligin 15. Haftasında ise deplasmanda Darıca Gençlerbirliği karşılaşacak.