Büyükşehir U-14 Takımı evinde 1 puan aldı: 3-3

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla grupta ikinci sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor U 14 Takımı, konuk ettiği lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ilk yarısını 3-0 önde kapatan

VAN 23.11.2014 23:09:17 0
Büyükşehir U-14 Takımı evinde 1 puan aldı: 3-3
Tarih: 01.01.0001 00:00
    
             Coca-Cola Gelişim Ligi Çukurova Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligde oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik alırken, henüz mağlubiyetle tanışmadı. Evinde konuk ettiği lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyen Kırmızı-Siyahlı ekip, 3-3 berabere kalarak puanını 18'e çıkardı.

           Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı tenik sorunlardan geçen hafta  cumartesi
Van Büyükşehir Belediyespor U 14 Takımı Ferhat Demir teknik sorumluluğunda sahaya; Mazlum İcat, Şehmuz Bayram, İbrahim Ayaz, Barış Aslan, Servet Manay, Tayyar Özkut, Abdulbasir Güven, Turan Kalantaş, Enes Turlak, Harun Delen ve Vedat Tumay onbiriyle başladı.

         Demir: Futbolcularımla gurur duyuyorum
            Alınan beraberlikten sonra gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı teknik sorumlusu Ferhat Demir, alınan başarılı sonuçlardan dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade etti. 

           Demir ligde henüz yenilmediklerini kaydederek, "Biz Van Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı olarak ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz grupta şampiyon olmak. 8 haftada 5 galibiyet ve 3 beraberlik aldık. Henüz bizi mağlup edecek takım karşımıza çıkmadı. Amacımız ildeki gençleri futbola kazandırmak. Bunun için büyük çaba sarf ediyoruz. Gerçekten çocuklar da ellerinden geleni yapıyorlar. Ben onlarla gurur duyuyorum" dedi.

             Demir, son olarak şu ifadeleri kullandı: "Kazanmayı istikrar durumuna getirmek istiyoruz. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı karşısında karşılaşmanın her iki yarısında iyi mücadele ettik ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Her şeye rağmen 1 puan almakta gurur verici. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Şu anda kayıpsız, yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz, futbolcularımı kutluyorum"


       Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta teknik sorunlardan dolayı Van Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor U 14 takımı maçı ertelenmişti.  
Bu arada Coca-Cola Gelişim Ligi Çukurova Grubu'nda ilk yarı sona erdi. İkinci yarının ise yaklaşık 1 buçuk  ya sonra başlayacağı ifade edildi.           Bölge: Salih Deniz