Büyükşehir taraftarlarıyla buluşuyor

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın taraftarlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Yarın, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak, çıkışını sürdürmenin hesapların?

VAN 6.03.2015 10:14:25 0
Büyükşehir taraftarlarıyla buluşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
     
            Spor Toto 3. Lig 3. Grup da, 24. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşmanın başlama saatlerine bakıldığında, Van Büyükşehir Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması saat 13.00'da başlarken diğer, 8 karşılaşma ise saat 13.30'da başlayacak. 

            Geride kalan 23 haftalık maç maratonuna bakıldığında, Zirvede, Play Off ve küme düşme potasında yer alan takımlar arasında puanlar birbirine çok yakın. Kopma yok. Kaybeden takım aşağıya doğru inişe geçerken, kazanan takım ise yukarıya doğru çıkışa geçiyor. Puanların birbirine yakın olması, karşılaşmaların daha heyecanlı ve çekişmeli geçmesine etki ediyor. Grupta ilk 10 sırayı paylaşan takımların lider olma şanları kadar, son 9 takım da küme düşme riski devam ediyor. 

             Kalan 11 haftalık maratonda, grupta yer alan 18 takımda karşılaşmalarını kazanıp hedefledikleri noktayı garanti altına almanın mücadelesini verecekler. Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 24. Hafta karşılaşmaları, yarın oynanacak. Lider Ankara Demirspor, deplasman da, Etimesgutspor'la karşılaşırken, yakın takipçisi olan Anadolu Üsküdarspor ise Sakaryaspor deplasmanına gidiyor. Son haftaların en başarılı takımlarından biri olan, Van Büyükşehir Belediyespor, 23. Haftayı mağlubiyetle kaptı. 

              Ligin 2. Devresinin ilk 5 haftasını galibiyetle kapatan kırmızı siyahlı ekip,Ankara Demirspor deplasmanın dan puansız dönünce bir sıra gerilemiş oldu. Küme düşme riski bulunmayan, Play Off şansı büyük ölçüde devam eden, kırmızı siyahlı ekip, 32 puanla 9. Sırada yer alıyor. Van Büyükşehir Belediyespor'un, Lider, Ankara Demirspor'la arasında 11, Play Off potasında 2. sırada yer alan, Anadolu Üsküdarspor'la 9 ve 4. Sırada yer alan Beylerbeyispor'la arasında, 3 puanlık bir fark bulunuyor. Van Büyükşehir Belediyespor, yarın, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. 

        Uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla buluşacak olan, kırmızı siyahlı ekip, hafta boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Ligin ilk 5 haftasında istikrarlı gidişat ve takımın 4 hafta seyircisiz maç oynaması nedeniyle, bu karşılaşmada taraftar sayısının daha çok olması bekleniliyor. Kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak, galibiyetler serisine kaldığı yerden devam etmenin hesaplarını yapıyor. Van Büyükşehir Belediyespor, 32 puanla 9. Sırada yer alırken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 35 puanla 7. Sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde Erzurum'da oynanan ilk karşılaşmayı, kırmızı siyahlı ekip 4-0 kaybetmişti. Van Büyükşehir Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması saat 13.00'da başlayacak. Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 25 hafta maçında ise, İstanbul'da Silivrispor'a konuk olacak.      

Bölge: Salih Deniz