Büyükşehir olağanüstü toplanıyor

Van Büyükşehir Belediyespor bugün saat 13.30'da olağanüstü toplanıyor. Yönetimin kongre üyesi olan bazı isimlere daha aktif çalışmaları için görev vereceği öğrenilirken, bu isimlerden birinin de Lütfü Polat olduğu öğrenildi.

VAN 30.09.2014 11:27:22 0
Büyükşehir olağanüstü toplanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   
Hafta sonu bir eksik oynamasına rağmen evinde Kahramanmaraş Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran ve dün yeni Teknik Hoca Tarık Daşgün ile anlaşan Van Büyükşehir Belediyespor, bugün olağanüstü toplanıyor. Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yönetim ve üyeler, takımın geleceği ile ilgili önemli kararlar alacak. Bazı kongre üyelerinin daha aktif rol alması için tekliflerin yapılacağının öğrenildiği toplantıda, ilde uzun yıllardır spora büyük emekler veren Lütfü Polat’a da yönetime girmesi konusunda davet yapılacağı ifade ediliyor.
Polat’ın transferler yapılmadan önce yönetime dahil edilmesi gerektiğini söyleyen bazı spor kamuoyu ise, “Keşke transferler yapılmadan önce Lütfü Polat’a teklif edilseydi. Çünkü Lütfü Polat’ın ülkenin birçok bölgesinde spor camiasından tanıdığı isimler olduğu gibi, bakan düzeyinde kişileri de transferlerde etkin şekilde kullanabilme özelliği olduğunu biliyoruz. Vanspor’un 1. Lige (şimdiki Süper Lig) çıktığı dönemde, Lütfü Polat, dönemin Valisi Mahmut Yılbaş tarafından takımın en önemli yöneticisi konumundaydı. Lütfü Polat’ın spor bilgisi de tartışılmaz” yorumlarında bulundular.  

   Bölge: Salih Deniz