Büyükşehir ilk sınavına hazırlanıyor

Erzurum’da lig hazırlıklarını tamamlayan, Van Büyükşehir Belediyespor, Van’a döndü. Kendi tesislerinde toplanan kırmızı siyahlı ekip, bu hafta sonu oynayacağı Manavgatspor maçı hazırlıklarına başladı.

VAN 28.08.2016 17:23:51 0
Büyükşehir ilk sınavına hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz

    2016-2017 Futbol sezonun da,Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan, Van Büyükşehir Belediyespor, Erzurum kampına tamamlayarak Van’a döndü. Erzurum’da ilk etap kampını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, kendi tesislerinde toplanarak ligin ilk maçı olan Manavgatspor deplasmanı için çalışmalarına başladı.

     Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan olan kırmızı siyahlıların, birkaç yeni ismide kadrosuna katacağı gelen haberler arasında.
     Spor Toto 3. Ligde 2016-2017 Futbol sezonu 3 Eylül Pazar günü başlıyor. 1. Grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak. Yeni bir teknik kadroyla yola çıkan kırmızı siyahlıların ilk sınavı herkes tarafından merak ediliyor. Bu sezon yapılan transferler ve takımın hedefiyle ilgili yönetimden herhangi bir açıklam yok. Van Büyükşehir Belediyespor Pazar günü saat 16.30’da, Evrenseki stadında ilk sınavına çıkarak yeni sezona merhaba diyecek.
    Van Büyükşehir Belediyespor, 10 Eylül Cumartesi günü ise Kütahyaspor’u konuk ederek, taraftarlarıyla buluşacak. Bu karşılaşma saat 15.30’da oynanacak.