Büyükşehir, hasta bezi dağıtımına başladı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli ve yaşlılara hasta bezi dağıtımına başlandı.

VAN 14.08.2018 11:50:29 0
Büyükşehir, hasta bezi dağıtımına başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Engelli, yaşlı ve dar gelirli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için ulaşımdan sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda çalışmalar yürüten Van Büyükşehir Belediyesi uyguladığı projelerle takdir toplamaya devam ediyor.

    Yaptığı yardımlarla dar gelirli ve engelli vatandaşın da umudu olan Büyükşehir Belediyesi bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından sosyal güvencesi olmayan veya yeşil kart sahibi engelli yaşlı ailelerine her ay ihtiyacına göre hasta bezi veriliyor. Yine bunun yanında dar gelirli çocuklu ailelere de çocuk bezi ve hijyenik malzeme dağıtılıyor.

    Engelli ya da hasta raporuyla gelen herkese destek olacaklarını belirten Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın, sosyal belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getirdiklerini kaydetti.

     Akın, “Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda engelli ve hasta vatandaşlara yapmış olduğumuz hizmetler aralıksız sürüyor. Engelli ve hastalara destek olmak adına her ay düzenli olarak hasta bezi ve hijyenik malzeme dağıtıyoruz. Geçen yılda bu yönde çalışmalarımız oldu. Bu yılda bu bağlamda çalışmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik gereği dar gelirli vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek” dedi.