Büyükşehir galibiyet peşinde

Ligin 34. Hafta maçında Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Tekirdağspor’u konuk edecek.Van Atatürk Şehir stadında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

VAN 4.04.2017 12:05:52 0
Büyükşehir galibiyet peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ligin bitimine 5 haftalık bir maraton kaldı. Play Off potasında yer alan takımlar, bu şansı kaçırmamanın, küme düşme potasında yer alan takımların ise kendilerini kurtarma mücadeleleri, son 5 hafta maçlarında da devam edecektir. Sancaktepespor ligin bitimine 5 hafta kalmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Play Off potasında ise Altay, Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Çorum Belediyespor yer alıyor. Gölcükspor ise Play Off potasına girebilmek için maçlarını kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Küme düşme potasına bakıldığında yaklaşık 8 takımın risk taşıdığı açıkça görünüyor. Kalan haftalarda bu 8 takım bu riskten uzaklaşmak için hanelerine puan ve ya puan yazdırmanın mücadelesine devam edecekler.


       Ligin 34. Haftasında 18 takımın mücadele edeceği ilk karşılaşma saat 14.30’da başlarken, diğer 8 karşılaşma ise 15.00’te başlayacak.
Yarın oynanacak olan 34. Hafta maçlarında Lider Sancaktepespor deplasman da Bayburt Grup Özel İdarespor’a konuk olurken, yakın takipçileri olan Altay sahasında Çorum Belediyespor’u, Kocaelispor ise Kozan Belediyespor’u konuk edecek.


         Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 33. Haftasında Gölcükspor deplasmanından 1 puanla dönmüştü. Zirve, Play Off şansı kalmayan ve küme düşme riski bulunmayan kırmızı siyahlı ekip, yarın Tekirdağspor’u konuk edecek. Bu maç için çalışmalarını aralıksız
sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Ligin bitimine 5 hafta kala 44 puanla 7. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, kalan 5 haftalık maratonda, kendi sahasında 2, deplasman da ise yine 2 maça çıkacak. Ligin son haftasını ise bay geçirecek.


        Ligin 15. Haftasında Tekirdağ’da oynanan ilk karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.
Van Büyükşehir Belediyespor-Tekirdağspor karşılaşması yarın saat 15.00’te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak.
Kırmızı siyahlı ekip ligin 35. Hafta maçında ise deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk olacak.
KAYNAK BÖLGE GAZETESİ