Büyükşehir çıkışa geçmek istiyor

Van Büyükşehir Belediyespor, kalan 4 haftalık maratonda, kendi sahasında 3 kritik maça çıkacak. Kırmızı siyahlılar, bu 3 önemli karşılaşmayı kazanarak, ligi orta sıralarda tamamlamayı hedefliyor. Kırmızı siyahlı ekip, yarın ilk kr

VAN 29.11.2014 10:14:37 0
Büyükşehir çıkışa geçmek istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
        
          Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 14. Hafta karşılaşmaları bu hafta yarın oynanacak. 18 Takımlı grupta, Lider Sakaryaspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını korurken, Play Off potası, orta sıralar ve alt sıralarda ise kopma yok. Bu tabloya bakıldığında, kalan 4 haftalık maraton, takımlar açısından biraz zorlu geçecek gibi görünüyor. Takımlar, kalan 4 haftalık maratondan alacakları puanlarla. ilk devreyi güzel bir yerde bitirmeyi hedefliyor.

           Ligin 14. Hafta maçında, Lider Sakaryaspor, deplasmanda, Van Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. 2 Takım açısından da önemli bir karşılaşma. Van Büyükşehir Belediyespor, bu maçı kazanıp, küme düşme potasından çıkmanın, Lider Sakaryaspor ise, kazanıp, rakipleriyle arasındaki puan farkını korumanın mücadelesini verecek.

          Ligin 13. Haftasında, Sandıklıspor deplasmanından, 1 puanla dönen Van Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmadan 3 de kırmızı kart görmüştü. Sakaryaspor hazırlıklarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip de, kırmızı kart gören, Anıl Dilaver, Emrah Tacir ve Salih Tunar'ın yerine kimlerin forma giyeceği ise merak ediliyor. Böylesi önemli bir karşılaşma öncesi, 3 önemli futbolcunun kırmızı kart cezalısı olmaları, sıkıntılı olarak görünüyor.

           Ligin 14. Ve 15. Haftalarında, kendi sahasında üst üste 2 karşılaşmaya çıkacak olan, Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk devresini orta sıralarda bitirmeyi hedefliyor. Bunun için kalan 4 haftalık maratonda, kendi sahasında oynayacağı 3 karşılaşmayı kazanması lazım.
Yarın, Lider Sakaryaspor, sonraki hafta ise, Bergama Belediyespor ve ligin son haftasında ise, Etimesgut Belediyespor karşılaşmalarına çıkacak olan kırmızı siyahlılar, bu 3 kritik karşılaşmayı kazanarak, rahat bir nefes almak istiyor. Bu 3 karşılaşmadan, kaybedilecek puan ve ya puanlar, ligin 2. Devresinde, kırmızı siyahlı ekibe, sıkıntılar yaşatacaktır.
 
       Van Büyükşehir Belediyespor, ilk kritik maçını yarın, Sakaryaspor'la oynayacak.  Orta hakem, Ali Şükrü Beldüz'ün yöneteceği karşılaşma, Van Atatürk Şehir Stadında saat 13.00'da başlayacak.
Van Büyükşehir Belediyespor, 10 puanla 17. Sırada yer alırken, Sakaryaspor ise, 28 puanla 1. Sırada yer alıyor.

            Kırmızı siyahlılar, ligin 15. Hafta maçında ise, 7 Aralık Pazar günü, Bergama Belediyespor'u konuk edecek.