Büyükşehir Beylerbeyi'ne konuk oluyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 31'nci haftasında deplasmanda ligin son sıralarında yer alan Beylerbeyispor'a konuk oluyor.

VAN 18.03.2017 12:20:47 0
Büyükşehir Beylerbeyi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Geçtiğimiz hafta evinde Sancaktepespor'u konuk eden ve 4-1 yenilen Van Büyükşehir Belediyespor'da sular durulmuyor. Sancaktepe karşılaşması öncesi istifa eden yönetim ve geçici olarak göreve getirilen yönetim ilk karşılaşmalarını verdiler. Sancaktepe karşılaşmasında alınacak puan ile play-off iddiasını sürdürmesi beklenen Van Büyükşehir Belediyespor'un aldığı mağlubiyet taraftarlarında isyan etmesine neden olmuştu. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine doğru yol alan Van Büyükşehir Belediyespor 31. karşılaşmasına çıkıyor.

         Ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıçla start veren Van Büyükşehir Belediyespor, yaklaşık 7 maçta kaybettiği puanlarla ligin alt sıralarına  doğru ilerliyor. Altında bulunan rakipleriyle de arasında pek puan farkı bulunmayan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin son haftalarına girilirken, puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Hafta sonu deplasmanda Beylerbeyispor'a konuk olacak olan Van Büyükşehir Belediyespor puan veya puanlar için mücadele verecek. 40 puanla 8'nci sırada yer alan ve ligin zirvesinden iyice kopan Van Büyükşehir Belediyespor, 18'nci sırada 24 puanı bulunan Beylerbeyi'ne konuk olacak.