Büyükşehir Belediyespor Güç Topluyor

Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdürüyor. İlk hazırlık maçını önceki gün Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bingölspor ile oynayan siyah-kırmızılılar rakibini 2-1’lik skorla yendi.

VAN 21.08.2014 11:20:18 0
Büyükşehir Belediyespor Güç Topluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Rıdvan CAN/özel haber

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Büyükşehir Belediyespor  yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdürüyor.  

Hazırlıkların yanı sıra kaleci, stoper ve santrafor mevkilerine futbolcu arayışını sürdüren B. Belediyespor yönetimi farklı isimlerle görüşüyor. Görüşmelerin devam ettiğini belirten B. Belediyespor Genel Kaptanı Çetin Berge, “Kadromuzda görmek istediğimiz oyuncularla temas halindeyiz. Önümüzdeki bir kaç gün içinde transferleri noktalamayı planlıyoruz. Amacımız B.Belediyespor’a yakışır bir sezon geçirmek” dedi.

 LİGİN İDDİALI EKİPLERİNDEN OLACAĞIZ

Teknik heyetin eksikleri ve oyuncuların bireysel performanslarını analiz edebilmesi için hazırlık maçlarının devam edeceğini belirten, Çetin Berge, “ Kamp çok güzel bir ortamda geçiyor. Takım ruhunu yakalama adına günde çift idman yaparak sezona hazırlanıyoruz.  Güzel bir hava yakaladık. Ligin iddialı ekiplerinden olacağız”  dedi.

 EKSİKLERİMİZİ TESPİT EDİYORUZ

Kamp programı kapsamında hazırlık maçlarının ilkini Bingölspor ile oynadıklarını söyleyen Berge, hazırlık maçlarında skordan çok ortaya konan oyun sistemi ve futbolcuların uyumunun önemli olduğunu belirterek, ‘‘ Hazırlık maçlarında eksiklerimizi tespit ediyoruz. Bingölspor ile oynadığımız maç bu anlamda yararlı oldu. Teknik ekibimiz lig başlayıncaya kadar takımı en iyi seviyeye taşıyacaktır. Yönetim olarak bizde futbolcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. 

ÖZEL KAPADOKYA HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER

Van’da görev yapmış Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut ve Vanlı Hastane Müdürü Ömer Faruk Binzet ve hastane personellerinin kendilerine sıcak ilgi  göstererek yardımcı olduklarını belirten Berge,  “ Van dostu olan hastane yönetimi bizleri Nevşehir’de yalnız bırakmadı. Futbolcularımızın sezon başı sağlık kontrollerini hastanelerinde titiz bir şekilde yaparak bizlere destek oldular.  Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı hastane yetkililerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak / Editör: VANSESİ - RIDVAN CAN