Büyükşehir, 90'da galibiyeti kaçırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyepor deplasmanda konuk olduğu Körfez İskenderunspor ile 2-2 berabere kalarak puanını 17'ye yükseltti ve grupta 14. Sırada yer aldı. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan K?

VAN 29.11.2015 19:03:57 0
Büyükşehir, 90
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
              TFF. 3. Lig 3. Grupta 17. Hafta karşılaşmaları Cumartesi-Pazar günü oynandı. Deplasmanda karşılaştığı Körfez İskenderunspor ile 2-2 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor, 17 puanla 14. sıraya yükseldi.


Van Büyükşehir Belediyespor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya: Selçuk Aslan, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Burak Koyuncu, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Murat Berge ve Baran Basut onbiri ile çıktı.


Körfez İskenderunspor ise Ender Traş teknik sorumluluğundan sahaya: Mehmet Akif Önal, Ersoy Dinçer, Göktuğ Uzunoğlu, Serdar Birer, Yaşar Yılmaz, Uğur Demiroğlu, İhsan Uğur Göktaş, Osman Yıldırgan, Soner Özdemir, Ercan Güneri ve İzzettin Ekin onbiri ile çıktı.


İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 13:00'te başlayan karşılaşmayı; Oğuz Kaan Turan, Mesut Küçükarslan, Barış Akdağ ve Gürkan Tanoğlu hakem dörtlüsünün yönetti.


İlk yarıda üstünlüğü elinde tutan Körfez İskenderunspor 35. dakikada penaltıdan Ercan Güneri ile golü buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Körfez İskenderunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarıya hızlı başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 49. dakikada Furkan Iışıkdemir ile eşitliği sağladı: 1-1
Ataklarına devam eden Kırmızı-Siyahlı ekip 51. dakikada Burak Koyuncu ile 2-1 öne geçti.
Karşılaşmada her iki takımında karşılıklı atakları olurken, Van Büyükşehir Belediyespor'da Abdullah Temircan Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90. dakikada atak geliştiren Körfez İskenderunspor, Burak Bükel ile durumu 2-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Körfez İskenderunspor ile 2-2 berabere kaldı.


GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR…
Van Büyükşehir Belediyespor'un grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda; Kastamonuspor deplasmanda Beylerbeyi'ne 2-0 mağlup olmasına rağmen 34 puanla liderliğini korurken, Beylerbeyi ise 32 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Cumartesi günü oynanan karşılaşmada evinde 24Erzincanspor'la 0-0 berabere kalan Niğde Belediyespor 32 puanla ikinci sırada yer alırken, 24 Erzincan ise 28 puanla dördüncü sırada yer aldı.


Evinde Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalan Dardanelspor 28 puanla beşinci sırada yer alırken, deplasmanda Dersimspor ile 1-1 berabere kalan Bergama Belediye ise 27 puanla altıncı sırada bulunuyor.


Gölcükspor evinde Bayburt Grup Özel İdare'yi 2-0 yenerek 25 puanla yedinci sıraya yükselirken, Manavgatspor ise Batman Petrolspor'u 3-1 yenerek 22 puanla sekizinci sıraya yükseldi.


Darıca Gençlerbirliği evinde Çorum Belediyespor'u 3-0 mağlup etmeyi başarırken, Tavşanlı Linyit ise evinde son sıradaki Çine Madran'ı 1-0 yendi. Sandıklıspor ise haftayı bay geçti ve grupta sondan ikinci sırada yer alıyor.
Van Büyükşehir Belediyespor haftaya evinde Dersimspor ile karşılaşacak.