Büyükşehir 3 puana kilitlendi

Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Devrenin ilk karşılaşmasında, yarın Beylerbeyispor'u konuk edecek. Saat 12.30'da başlayacak olan karşılaşma, Van Büyükşehir Belediyespor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

VAN 24.01.2015 10:53:54 0
Büyükşehir 3 puana kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
        
         Küme düşme potasında bulunan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

            2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı, orta hakem, Halil İbrahim Yıldırım yönetecek.
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, lige verilen ara sona eriyor. Yaklaşık bir aylık aradan sonra, 2. Devrenin ilk karşılaşması bugün, kalan 8 karşılaşma ise yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 8 karşılaşma saat 13.30'da, Van Büyükşehir Belediyespor-Beylerbeyispor karşılaşması ise 12.30'da başlayacak.

                Spor Toto 3. Lig 3. Grupta,  heyecan yeniden başlıyor. Bugün saat 13.30'da oynanacak olan Balçova Yaşamspor-Bayburt Özel İdare Gençlikspor maçıyla ilk düdük çalınacak. Kalan 8 karşılaşma ise yarın oynanacak. Ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan Sakaryaspor, 2. Devrenin ilk maçında, İstanbul Güngörenspor'u konuk ederken, yakın takipçisi Anadolu Üsküdarspor ise Silivrispor'u konuk edecek.

             Antalya'da 2. Devre hazırlıklarını yapan ve kadrosundan 5 futbolcu gönderen Van Büyükşehir Belediyespor, 3 yeni isimle Beylerbeyispor'u konuk edecek. Antalya dönüşü kendi tesislerinde bu önemli karşılaşmaya hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, ligin 2. Devresinde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Küme düşme potasında bulunan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk devresinde taraftarların beklentisine cevap verememişti. Yarın oynanacak Beylerbeyispor maçını seyircisiz oynayacak olan kırmızı siyahlı ekip, 3 puana kilitlenmiş durumda.

            Van Büyükşehir Belediyespor, 17 puanla 16. Sırada yer alırken, Beylerbeyispor ise 28 puanla 3. Sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı Beylerbeyispor 3-0 kazanmıştı.

             Yarın saat 12.30'da Van Atatürk Şehir Stadında, seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı, orta hakem, Halil İbrahim Yıldırım yönetecek.
Van Büyükşehir Belediyespor 2. Devrenin 2. Karşılaşmasında ise deplasmanda, Orhangazispor'a konuk olacak.  

Bölge-Yorum: Salih Deniz