Bu Maçı Alın, Başka Yolu Yok!

Vanspor taraftarının ve Van halkının yarın ki, Manavgat maçının kazanılmasından başka bir derdi yok. Manavgat maçı telafisi olmayan bir karşılaşma o yüzden Manavgatspor'a bu maçtan puan verilmesi doğrudan bizi alt kümeye iter.

VAN 28.04.2016 22:03:39 0
Bu Maçı Alın, Başka Yolu Yok!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gelinen süreçte yaşanan her puan kaybından kaybedilen her maça rağmen bu taraftar sizi hep destekledi en son İskenderun maçını hatırlayın o muhteşem taraftar topluluğu süper ligde dâhil birçok kulübün takımında bile yok. Sizler o üstünüze giydiğiniz formanın değerinin ağırlığının farkına varın ve o vakit siz de çıkıp gereğini yapın Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları!

Vanspor'un vefakâr taraftar grubu Kara-Kobralar bu beklentinin farkındalar ki, hafta boyunca herkese destek çağrısı yapmışlar… Bu taraftarların serzenişine ve çağrısına sizler artık kulak verin unutmayın sizlere verilen destek kadar hiç bir yönetime, teknik adama futbolcuya destek verilmedi. Siz de artık sabırları zorlamayın, zihinleri bulandırmayın, kalitenizi konuşturun ve bu maçı alın, başka yolu yok!