Branş öğretmenlerine proje hazırlama eğitimi…

Tuşba İlçe Müdürlüğü tarafından Branş öğretmenlerine yönelik 'Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlendi.

VAN 5.03.2015 16:56:37 0
Branş öğretmenlerine proje hazırlama eğitimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
            Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı DAKA, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Uygulamalı Proje Döngüsü (PMC) ve Proje Hazırlama Eğitimi düzenlendi.

             Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı DAKA, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer DAKA İl binası toplantı salonunda 2 grup halinde 8 gün sürecek olan Uygulamalı Proje Döngüsü (PMC) ve Proje Hazırlama Eğitimine Ortaokullarda görev yapan Fen ve Matematik öğretmenleri ve ortaöğretimlerde görev yapan branş öğretmenleri katıldı. 

             Düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan Tuşba İlçe Müdürü Muhlis Ceylani, "Çağımızın projeler çağı olması ve bütün işlerimizi projeler kapsamında yürütüyor olmamızın gerekliliği noktasında ilçemiz üzerinde de projeler konusunda bize proje üretecek, geliştirecek ve uygulayacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Peki, bizler bu konuda neler yapabiliriz; sizin burada eğitim almanız da bir projedir. Sizden neler bekliyoruz; siz burada şu an itibari ile diğer öğretmen arkadaşlarımızdan birkaç adım öndesiniz. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve bilgiyi her zaman paylaşmak gerekir. Şu an Tuşba İlçesi olarak biz sizinle diğer ilçelerimizden birkaç adım öndeyiz. Bu manada değerli arkadaşlar sizler işin ehli ve uzmanı olacağınız için bu konuda yeni kurulan bir ilçede bize katkı sunmanızı bekliyoruz ve bizlere katkı sunacağınıza eminim" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi