Bozçelik’in ziyaretleri devam ediyor

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Van Şube Başkanı Cafer Oğur ve Van Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Baki’yi makamında ziyaret etti.

VAN 23.02.2017 18:15:52 0
Bozçelik’in ziyaretleri devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bozçelik ilk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Van Şube Başkanı Cafer Oğur’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Van Bölge Gazetesi sahibi Cafer Karakoç da hazır bulundu.

    Bozçelik, Dernek Başkanı Cafer Oğur’dan gaziler ve yakınlarının ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

   Dernek Başkanı Cafer Oğur da Gazi yakınlarının Kamuda istihdam edilmelerini dile getirdi. İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise bu istekleri bizzat Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya ileteceğini  bildirdi.     

   Bozçelik, daha sonra Van Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Baki’yi makamında ziyaret etti
     Bozçelik, burada da Dernek Başkanı Ahmet Baki’den Şehit ve gazi yakınlarının ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Ahmet Baki de Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün şehit ve yakılarının sorunlarının tespit edilmesi için ev ev yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

    Ayrıca Şehit ve Gazi şehit olanların adına hac ve umreye gitmek istediklerini, bu konuda kolaylık sağlanmasını istedi. İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise bu isteklerinin Bakanlığa aktaracağını ve aynı zaman bunun için projeler üretecekleri söyledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi