Birlikspor Play-Off'ta

Van 1'nci Amatör Lig'inin son haftasında oynanan maçta DSİspor'u 3-1 yenen Birlikspor adını Play-off'a yazdırdı.

VAN 22.01.2017 17:28:42 0
Birlikspor Play-Off
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Rıdvan Can 


Ligin son haftasına aynı puan ve averajla giren DSİspor ile Birlikspor mücadelesi finale yakışan bir maç oldu. Play-off mücadelesi veren iki takımda sahaya galibiyet için çıktı. 


Karşılaşmanın 5'nci dakikasında Alican, 20'nci dakikasında Yakup ve 61'nci dakikasında ise Özcan'ın kaydettiği gollerle DSİspor'u 3-1’le geçen Birlikspor Play-off grubuna yükseldi. DSİspor'un tek golü ise penaltıdan İbrahim'den geldi.

 

Maçtan sonra açıklama yapan Birlikspor Teknik Direktörü Savaş Çiçekay hafta boyunca bu maça iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Kazanmak için sahada bütün güçlerini ortaya koyan, maçın son dakikasına kadar mükemmel mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. İki takımda final adına seyir zevki güzel bir futbol ortaya koydu. DSİspor'u da ortaya koyduğu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Onlarda Play-off'u bizim kadar istedi. Futbol üç netice sonuçta kazanan biz olduk. Mutluyuz, Play-off mücadelesi verecek olan takımlara da başarılar diliyorum. Umarım Play-off mücadelesi de zevkli çekişmeli geçer. Hak eden takımın gruptan çıkması ve Van'ı Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etmesini arzu ediyoruz" dedi.

kaynak Vandaspor