Birlikspor gümbür gümbür geliyor

Van 2. Amatör kümede mücadele eden, Birlik Gençlikspor kulübü, 2. maçını da kazanarak puanını 6'ya çıkarttı. İlk hedefi Van 1.Amatör Küme olan Birlik Gençlikspor kulübü, deplasmanda, Özalpspor'u güzel futboluyla 6-2 yenmeyi başard

VAN 23.05.2016 20:48:18 0
Birlikspor gümbür gümbür geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz 

       Van 2. Amatör küme maçları devam ediyor. Takımlar 1. Amatör kümeye çıkmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Yeni kurulan Birlik Gençlikspor Kulübü, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Van 2. Amatör kümede mücadele eden Birlik Gençlikspor kulübü, ilk maçın da, Muradiye 2 Nisanspor'u 2-1 yenmişti. Ligin 2. Karşılaşması için, Özalpspor deplasmanına giden Birlik Gençlikspor kulübü, Ali'nin 2, Nedim'in 2, Hakan Erdek'in 1 ve Can Eker'in attığı 1 golle karşılaşmayı 6-2 kazanarak Van'a döndü.


      Özalp'da oynanan karşılaşmayı, kulüp başkanı, Birol Duman, Yöneticiler Eren Çakır, Enver Azbay, Cihat Demir ve Tanju Öntürk de izledi.


      Özalpspor deplasmanından 6-2 lik galibiyetle dönen Birlik Gençlikspor kulübü, kulüp yöneticilerinden Yılmaz Kılıınç'ın verdiği yemeğe katıldı.


     Birlik Gençlikspor Kulübü Başkanı Birol Duman, yeni bir takım olduklarını söyleyerek, "Biz henüz yeni bir takımız, hedefimiz şampiyonluk. İlk 2 maçımızı galibiyetle kapatmak bizi hedefimize biraz daha yaklaştırdı. Takım da görev alan yönetici, teknik kadro ve futbolcu arkadaşlarım takımın şampiyon olması için her fedakârlığı yapıyorlar. İlk hedefimiz Van 1. Amatör kümeye çıkmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum diyen Duman, takımdaki, birlik beraberlik ve uyum hepimizi memnun ediyor. Bu hafta sonu oynayacağımız maçımızı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.


     Teknik sorumlu Bengin Çakay ise, güzel bir futbolla 6-2 lik bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hedefimize ulaşmak için takım olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Takım da güzel bir uyum var. Tüm arkadaşların görevlerinin bilincinde hareket ediyor. Bu haftaki maçımızıda kazanarak yolumuz devam edeceğiz" dedi. 
İlk hedefini Van 1. Amatör kümeye çıkmak olarak belirleyen Birlik Gençlikspor kulübü, bu hafta sonu ise, Belediyespor'la karşılaşacak.