Bir çok önemli sima bu düğündeydi...

BURHAN İNANIN MUTLU GÜNÜ

VAN 20.09.2017 00:15:13 0
Bir çok önemli sima bu düğündeydi...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van ve Ankara’nın iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren düğün töreni İncek Arena Wedding’te gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in nikah kıydığı törende, Başbakan eski Yardımcısı Emrullah İşler, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Orhan Yegin, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, HAK-iş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara eski Milletvekili Vedat Bilgin, Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Ankara eski Milletvekili Ayhan Yılmaz, Van eski Milletvekili Mustafa Bilici işadamı Ömer Aktürk nikah şahitliği yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Nikahlarını kıydığımız çiftlerden şahit sayısına göre çocuk istiyorduk, şimdi ne yapacağız bilmiyorum” diyerek nikah öncesi çiftleri ve salonda ki davetlileri kahkahaya boğdu.
Nikahın ardından havai fişek gösterileriyle genç çiftlerin mutlulukları akşamın karanlığında gökyüzünde ki parıltılarla doruk noktaya ulaştı. 
Toruntay ve İnan ailesinin mutlu günlerinde, Erzurum,Ankara’nın çeşitli ilçelerinin yöresel halk dansları da düğüne ayrı bir renk kattı. Düğüne ayrıca, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve çevre illerden gelen çok sayıda belediye başkanı ile AK Parti Ankara ilçe teşkilat yöneticileri de katıldı.
Genç iş adamı burhan inanın mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Görünmeye değer düğüne büyük ilgi vardı...
Görkemli düğünde büyük kalabalık vardı..
Ankaranın üst düzey bütün yöneticileri neredeyse bu kalabalık düğündeydi.