B.B.Vanspor'da taraftarda sabır tükendi

Aldığı istikrarsız sonuçlarda play-off hedefinden uzaklaşan B.B.Vanspor cenahında, en öfkeli kesim taraftarlar. Özellikle sosyal medya yorumlarında umutların tükendiğini söyleyen taraftarlar, buna rağmen takımı desteklemeyi sürdürecekle

VAN 8.03.2018 11:21:01 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz

    Evinde 24Erzincanspor'a mağlup olduktan sonra çok önemli bir avantajı kaybeden B.B.Vanspor, Gölcükspor hazırlıklarını sürdürürken, Pazar günü saat 15.00'te oynanacak olan maç öncesi taraftarın öfkesinin dinmesi için bu karşılaşmayı kazanmak istiyor.
    B.B.Vanspor'un grubunda TFF 2. Lige yükselecek ilk takımın Darıca Gençlerbirliği, A.24 Erzincan, Diyarbekirspor ve Ankara Demirspor takımlarından birinin olacağı yorumları ağırlık kazanırken, üç puanlı sistemde Yeni Orduspor ve Pazarspor'un bile grup birincisi olarak sezonu tamamlama ihtimalinin olduğu belirtiliyor.
    B.B.Vanspor taraftarları ise sezon öncesi kendi takımlarının şampiyon olacağına yürekten inandıklarını, ama sonraki süreçte alınan kötü neticelerden dolayı play-off'a odaklandıklarını ifade ederek, "Sezonun ikinci yarısında Feyyaz Uçar'ın takımın hocası olması, bizleri olduğu gibi, ülkenin farklı şehirlerinde yaşayan tüm Vanlıları sevindirdi. Yine yapılan yeni transferlerle umutlandık. Ama bir türlü istenen oyun ve istenen puanlar elde edilemedi. Her hafta Van'da oynanan maçları izlemek ve takımı desteklemek için binlerce taraftar geldi. Ama mağlubiyetler yüzünden büyük sıkıntılar yaşadık. Şimdi son yenilgi ile birlikte 35 puanla dokuzuncu sırada yer alıyoruz. Play -off hedefinden uzaklaştık. Ama metematiksel hesap yapıldığında az da olsa bir şans var. İstiyoruz ki bu takım Pazar günü deplasmanda Gölcükspor'u mağlup edip Van'da Yeni Orduspor maçında bizlere bir umut versin. Sonucun ne olacağını bilmiyoruz, ama bu takım bizim takımımız. Nüfusumuz 1 milyondan fazla ve tek profesyonel takımımız B.B. Vanspor'dur. Bizler bu takımı yalnız bırakmayacağız. Oyuncuların da ruhlarını sahaya yansıtmasını ve ellerinden geleni yapmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

    GRUPTA LİDER DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR...
    B.B.Vanspor'un grubunda, geçtiğimiz hafta oynanan maçlara bakıldığında Darıca Gençlerbirliği'nin liderlik koltuğunu koruduğu görülüyor. Deplasmanda Tire 1922'spor'u mağlup etmeyi başaran liderin 49 puanı bulunuyor.
B.B.Vanspor'u yenen A.24 Erzincanspor ise 46 puanla ikinci sırada yer alıyor.
    Grup üçüncüsü Diyarbekirspor 45 puanla üçüncü ve Cumartesi günü liderle kozlarını paylaşacak.
Temsilcimiz B.B.Vanspor, bir sonraki hafta evinde Yeni Orduspor ile karşılaşacak.
    Yeni Orduspor 42 puanla grup beşincisi.