B.B.Vanspor'da moraller bozuk…

Önceki hafta deplasmanda Erokspor'u 1-0 mağlup ederek moral bulan, ancak hafta sonu evinde A.24 Erzincanspor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamayan kırmızı-siyahlı ekipte moraller bozuk. Mağlubiyet sonrası play-off hedefinden iyice uzaklaşan B.B.Van

VAN 6.03.2018 10:41:46 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz
   Pazar günü evinde grubun güçlü takımlarından A.24 Erzincanspor'u ağırlayan ve henüz maçın başında 2-0 geriye düşen B.B.Vanspor, sonraki dakikalarda bir türlü rakibine üstünlük sağlayamadı ve maçtan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.
Taraftarların yoğun şekilde takımı desteklediği görülürken, az sayıdaki Erzincan taraftarlarının da zaman zaman maçta tribünlerde gerginlik oluşmasına yol açtığı gözlendi.
   Maç sonrası, spor kamuoyu Erzincanspor'un ilk golünün ofsayt olduğu yönünde hemfikir olurken, pozisyona futbolcuların da itiraz ettiği görüldü. Öte yandan maçın hakeminin de zaman zaman verdiği yanlış kararlarla takım oyuncuları ve taraftarı olumsuz etkilediği ifade edildi.
   B.B.Vanspor aldığı mağlubiyetle 35 puanla dokuzuncu sıraya gerilerken, A.24 Erzincanspor ise 49 puanlı lider Darıca Gençlerbirliği'nin hemen ardından ikinci sırada yer aldı.
  Hafta sonu Gölcükspor ile karşılaşacak olan B.B.Vanspor'da oyuncuların ve teknik heyetin moralinin bozuk olduğu belirtilirken, yönetimden de beklenen verimin alınmadığı ifade ediliyor.
   Bazı taraftarlar ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, 'kulübün yönetimine bakıldığında sadece Başkan Servet Yenitürk'ün maddi ve manevi desteklerinin olduğu, bazı yöneticilerin elini cebine atmadığı' ifadeleri gündem oluşturuyor.
Bu arada Van'da oynanan 24Erzincanspor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan isimlerin beklenen oyunu sergileyemediği görülürken, Kaptan Mutlu İlengöz'ün her şeye rağmen taraftarın gözdesi olmayı sürdürdüğü gözlendi.
B.B.Vanspor'un grubunda 49 puanlı lider Darıca Gençlerbirliğispor bu hafta evinde 45 puanlı üçüncü sırada yer alan Diyarbekirspor'u konuk edecek. Bu maçın gruptaki en heyecanlı karşılaşma olacağı belirtiliyor.
   İkinci sırada yer alan A.24Erzincanspor ise yine deplasmana gidecek. Erzincanspor deplasmanda Yeni Orduspor ile karşılaşacak. Grupta  42 puanla beşinci sırada yer alan Yeni Orduspor'un da play-off potasından uzaklaşmamak için kazanmayı hedeflediği belirtiliyor.
   B.B.Vanspor, bir sonraki hafta evinde Yeni Orduspor'u konuk edecek.