B.B.Vanspor'da Gölcükspor hazırlıkları...

Temsilcimiz B.B.Vanspor, Pazar günü saat 15:00'te deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Evinde oynadığı karşılaşmada A.24 Erzincanspor'a 2-0 yenilen ve moral bozukluğu yaşayan B.B.Vanspor, deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak taraft

VAN 7.03.2018 10:10:13 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz
   Bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola koyulan, ancak sezon başındaki talihsiz sonuçlarla önce şampiyonluk hedefinden uzaklaşan B.B.Vanspor, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz'la yollarını ayırmış, takımın başına Vanlı Teknik Direktör Nevzat Şipal'i getirmişti.
   Kırmızı siyahlı takımın kötü gidişatı kulübü olağanüstü kongreye götürmüş ve işadamlarından oluşan yeni bir yönetim başa getirilmişti. Daha sonra takımın teknik sorumluluğuna bir dönemler Beşiktaş'ın efsane futbolcusu olan ve son yıllarda bazı takımları çalıştıran Feyyaz Uçar getirilmişti. Takıma bir dönemlerin gol kralı Gökhan Ünal başta olmak üzere yeni birkaç transfer daha yapılarak sezonun ikinci devresine girilmişti.
   İkinci devrenin ilk maçında Ankara Demirspor'la oynanan maçta beraberlik elde edilmiş, taraftarlar play-off için ümitlenmişti. Ancak sonraki hafta evinde oynanan maçta B.B.Vanspor, grubun güçsüz takımlarından Kırıkhanspor'a puan kaptırmıştı.
   Bu maçın ardından alınan istikrarsız sonuçlar hem sporcuları, hem teknik heyeti, hem yönetimi ve en çok da taraftarı üzmüştü. İki hafta önce deplasmanda Erokspor karşısında alınan galibiyetle yine moral bulan Büyükşehir Belediyespor takımı, geçtiğimiz Pazar günü evinde grubun güçlü takımlarından A.24 Erzincanspor'a 2-0 yenilerek play-off hedefini suya düşürmüştü.
   A.24 Erzinspor karşısında oynanan oyun taraftarı pek tatmin etmemiş, az sayıda Van’da takımını desteklemeye gelen Erzincanspor taraftarlarının, ev sahibi taraftarlarla girdiği sözlü diyaloglar sonucu kısa süreli gerginlik çıkmıştı.
Kırmızı siyahlı takım bu hafta Gölcükspor ile karşılaşıyor.
   Temsilcimiz bu maçı kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak, rakiplerin de puan kaybetmesi ile bir kez daha zirveye doğru tırmanışa geçmek istiyor.
   Van'da az sayıda spor yorumcusu ise takımda canla başla oynayan bazı sporcuları ön plana çıkardı.
Bu oyunculardan biri iki haftadır kaptanlık pazu bandı ile sahaya çıkan ve başarılı bir oyun sergileyen Mutlu İlengöz. Mutlu'ya taraftarlar da destek veriyor.
    Öte yandan B.B.Vanspor'un grubunda 49 puanlı lider Darıca Gençlerbirliğispor Cumartesi günü kendi sahasında 45 puanla üçüncü sırada yer alan Diyarbekirspor'u ağırlayacak.
     Geçtiğimiz hafta Van'da temsilcimizi yenen ve ikinci sırada yer alan A.24Erzincanspor ise Yeni Orduspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.
   Temsilcimiz 18 Mart Pazar günü saat 14:30'da Yeni Orduspor'la karşılaşacak.
Grupta puanı bulunmayan Kayseri Erciyesspor'un bu sezon amatöre düşmesi kesinleşirken, Yeşil Bursa ve Kırıkhanspor’un da, oynanacak olan maçlar da dikkate alınarak küme düşeceği belirtiliyor.